Am inteles ca ar fi o piscina noua pe undeva prin Iasi unde se face aqua aerobic.
Doar ca prietenele mele nu sunt prea motivate... Si ma gandeam ca poate facem echipa![]()
Am inteles ca ar fi o piscina noua pe undeva prin Iasi unde se face aqua aerobic.
Doar ca prietenele mele nu sunt prea motivate... Si ma gandeam ca poate facem echipa![]()
salut ! si casa de piatra! eu nu am auzit de aceasta piscina, daca imi dai mai multe detalii poate imi conving eu prietenele si venim sa.... facem un pic de miscare. suna foarte tentant... hmmm... aqua aerobic...! numai bine!Postat de sunset
![]()
Postat de sunset
Vin si eu....of...kg astea in plus....
Janine
dragelor dar voi va plangeti????????????????![]()
se vede treaba ca nu m-ati vazut pe mine
![]()
pai eu....grasa de mine ce mai fac???
![]()
![]()
voi arata mireasa....
!!!!!!!!!!!!
Stai linistita alina ca si eu tot pe acolo sunt....
Dar ma apuc sa fac ceva... macar cate-va kg...
si eu vreau sa scap de burtica dar nu prea am vointa
Se poate slabi sigur cu minim 10 sedinte de impachetari cu parafango sau chocofango in tunelul cu infrarosii. Tunelul are efect de sauna , 30 minute petrecute in tunel reduc 800 kcal. Substantele active din cremele anticelulitice si din parafango , sau chocofango, parargil,etc., intra cu ajutorul tunelului pana la 5 cm in tesutul adipos si il reduce. Din aceasta cauza se poate scade mult in centimetri chiar daca pe cantar nu este diferenta mare. Diferenta se vede la imbracaminte........