da. poti. eu am botezat acum un an si ceva un baietel impreuna cu iubitul meu. Eu sunt luterana, iar el e ortodox.
Ooooo...super. Si ati devenit amandoi nasi sau doar cel care a tinut bebelul? Cu toate ca ma gandesc ca daca el este englez nu cred ca va deveni nas cel mult va tine lumanarea, el nu stie limba romana si cred ca nu merge....
Ooooo...super. Si ati devenit amandoi nasi sau doar cel care a tinut bebelul? Cu toate ca ma gandesc ca daca el este englez nu cred ca va deveni nas cel mult va tine lumanarea, el nu stie limba romana si cred ca nu merge....
Am devenit amandoi. Ne-a intreebat la sf. numele amandurora si ne-a trecut in catastif.
Am devenit amandoi. Ne-a intrebat la sf. numele amandurora si ne-a trecut in catastif. Noi am tinut amandoi bebelul pt ca era greu si il „pasam„ de la unul la altul cand ne oboseau mainile