multumesc![]()
multumesc![]()
Eu stiu doi medici f buni..ar fii dr. Nedelcu(are cabinet privat pe Veronica Micle) - consultatia e 200 lei (stiu ca am fost acum 2 sapt) si dr. Mihaela Leventer, tot asa,cabinet part, dar la ea se intra fff greu...eu acum 2 ani, printr-o cunostinta am reusit sa intru in 2 sapt dupa ce am sunat..dar altfel, din cate stiu, cam o luna...![]()
Am "dezgropat" topicul asta pentru ca am ramas impresionata de prof. dr. Mihail Alecu, dermatolog si alergolog (lucreaza la Spitalul de Dermatologie care nush cum se cheama, de la Tineretului, si la clinica Bioderm). Nu numai ca m-a lamurit in final ce e cu dermatita atopica si ce-i de facut (am ajuns la concluzia ca si pt majoritatea medicilor e o mare nebuloasa) dar mi-a gasit (fara sa o cer eu) explicatia si pt problema de alimentatie a lui Vladut.Daca mai cauta cineva dermatolog, merita incercat.
Buna si bine v-am gasit (fiind noua pe site)!
As avea si eu aceeasi rugaminte catre mamicile din Ploiesti...un dermatolog pt fetita mea de 2 luni jumate. Ii tot apar niste bubite pe fata. Am fost la pediatru si ne-a recomandat o crema pe baza de cortizoni, dar bubitele reapar dupa cateva zile dupa ce folosim crema. Pediatra ne-a recomandat o alta crema tot pe baza de cortizoni, dar mult mai puternica. Stiu ca nu sunt prea indicate aceste tipuri de creme, mai ales la o varsta asa mica...tocmai de aceea as vrea sa o vada si un dermatolog.
Subscriu celor spuse de tine. Mie mi-a descoperit alergia la aspirina, vitamina c si antiinflamatoare nesteroidiene, asta dupa ce m-am umflat ca o broasca raioasa si a ajuns la urgenta. Prin recomandari am ajuns la dansul care mi-a identificat aceste alergii de care nu stiam pana la varsta de 26 de ani.
Buna. Am avut aceleasi probleme cu fetita mea de 2 ani acum ceva vreme si greu am gasit pe cineva care sa imi dea un tratament care sa ii mearga. Ba era ceva pe baza de alcool, ceea ce nu era indicat, ba naturist. Am cauta foarte multa vreme, pana sa gasesc un profesionist. Am dat peste cineva din Sibiu, eu m-am mutat luna aceasta aici, pe un site foarte bine aranjat :http://www.docplanner.ro/dermatolog/sibiu si aici pot spune ca am gasit doctorul care trebuia cu tratamentul potrivit. Este vorba de Dr. Tuvic Anca.