dc faci botezul duminica e mai usor.....oricum tre sa te interesezi si sa "te zbati" putin pt ca botezul coincide cu per de nunti![]()
ps>dc imi vine o idee iti spun........e un rest pe langa bis sf.mina,dar nu mi pica fisa acu.........offffffff>>cate "lapsusuri".......cand imi aduc aminte iti spun.....
La multi ani tuturor!Mi-a fost dor de voi... Si noi ne gandim unde sa facem botezul dar mai avem...
La noi (daca se naste la timp
) vom avea botezul cam in perioada in care am avut si nunta... adik in iulie... deci in plin sezon de nunti!
Oricum, rezervarea la restaurant o vom face dupa ce se naste... ca asa cum ai zis si tu nu poti face dinainte...
Oricum eram curioasa... pana la urma ce ti-a zis... a ramas ca e fetita bebelul tau??? Stiu ca ultima oara asa ziceai...
Cred ca la noi va fi si mai si... bebe cel mai probabil vine in iulie (ca si nunta noastra, ar fi super sa se nasca exact pe 29 iulie!) iar botezul va fi undeva dupa 15 septembrie, exact cand sunt mai multe nunti!![]()
Noroc ca o sa il facem foarte restrans, probabil in jur de 40 de persoane...
La noi ar trebui sa se nasca la inceputul lui mai... deci ar avea aproape 3 luni pana la sfarsitul lui iulie... La voi... daca se naste la sfarsitul lui iulie i-ati putea face botezul pe la sf. lui octombrie... si atunci nu mai sunt asa multe nunti! ;)
Oricum... asa cum am facut noi nunta duminica... si a iesit bine... nu vad de ce nu ar iesi si botezul bine daca il facem duminica... si cate miresici cu 50 de invitati isi fac nunta duminica?![]()
fata noastra tot fata a ramas si sper ca si maine la eco sa ramana tot fataaltfel le pun bombe la cabinet.. eu nasc in martie pe 6-7 sper ca nu pe 8 iar la mijlocul lui mai avem o nunta tocmai la vaslui si vrem botezul dupa nunta ca sa fie si mai cald afara...
ia uitati ce mi-a placut mie ca idee de restaurant: http://www.silviusrestaurants.ro/basilicum/index.html
uitati-va la sectiunea galerie foto la terasa... imi si imaginez cum ar arata cu perdele din voal spumos care sa imprejmuiasca terasa .. cu lumanari... numai ca daca nu e caldnu merge
voua va place?