exista si in romania restaurante cu preturi "normale". Eu am aproape 40E/ meniu all inclusive si crede-ma ca restaurantul e de vis iar serviciile ireprosabile.
exista si in romania restaurante cu preturi "normale". Eu am aproape 40E/ meniu all inclusive si crede-ma ca restaurantul e de vis iar serviciile ireprosabile.
Nu cred ca esti f castigat daca iti aduci de acasa bauturile alcoolice... Imaginati-va: aduci 6 sticle (vodka, whisky, ceva nu conteaza) se beau 3 si ospatarii iti spun ca s-a baut tot. Unde e castigul?
Alina
![]()
![]()
Nu pot sa cred, este foarte avantajos!!!La noi cu greu gasesti meniuri asa ieftine, majoritatea preturilor cresc de la an la an nejustificat. La un calcul simplu mi-am dat seama ca pretul real al meniului este la jumatate de pret sau chiar mai mic, iar restul este profitul restaurantului. In plus, se lasa "atentia" pentru ospatari, care nu este nici asta o suma de neglijat, iar bautura, tortul, fursecurile, etc. de obicei se aduc de acasa.
Aici criza este "inteleasa" altfel, restaurantele probabil cresc preturile cu scuza crizei![]()
Tu platesti echivalentul a 102.5 ron (la cursul euro=4.1) si ai totul inclus! Cum spunea cineva mai sus, iti vine sa iti iei invitatii si sa faci nunta in Malaga![]()
Noi am ales pentru nunta meniul all inclusiv,este avantajos. 180 lei\pers
E foarte comod sa alegi meniul all invlusive pentru ca nu te mai stresezi cu cumparatul si adusul bauturii si in plus nu risti sa se termine la un moment dat vreun fel de bautura si invitatului sa i se spuna "sorry, nu mai e"![]()
Cred ca 25€ este un pret nejustificat pentru un meniu de nunta! Noi am facut nunta acun 3 luni, nici mai mult nici mai putin, ne-a costat meniul /persoana €120, cu all inclusive, de la aperitiv pana la bauturi si whisky de 12 ani.....serivrea a fost impecabila.....au fost persoane care au repetat pestele sau carnea de cate 3 ori.....cate persoane au fost la masa atatea meniuri ne-au pus pe factura!!!! nu pot sa inteleg, scuzati-ma fetelor, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar in romania fura de ingheata apele!!!!
Mi se pare deplorabil faptul ca restaurantelel vor sa fie la nivel european, dar preturile si furtisagurile sunt romanesti!!!!
De aceea nu am vrut sa fac nunta in Romania mea iubita! prefer sa dau un ban, dar sa nu stresez degeaba! Noi cand am semnat contractul, am stabilit toate detaliile! Iar luni abia dupa nunta am fost sa platim linistiti toate meniurile!!! nimic in plus, nimic in minus!