Postat de
Ramona76
Deci am revenit, acum, dupa ce m-am documentat temeinic.Cum spuneam acum ceva vreme, referitor la amantlacul dintre dr Boeru si amanta domniei sale dr Vasiloiu Raluca.Tare nu?Oameni de la care ai pretentii, carora le acorzi un respect doar pronununtandu-le numele.....Astia sunt oamenii care ne conduc, s-a vazut fantele intr-o functie si ce-a zis "Acum ce-mi mai trebuie?AMANTA, DESIGUR! "NESIMTIREA E CAT JEGUL DE PE PORC.Poate si ala e mai curat.Si doamna amanta, casatorita, doar ce-a trecut cu sotul dumneaei prin ceva probleme medicale....Bietul baiat, de altfel instarit, patronul pizzeriei Angelo Napoli din Ploiesti , PROBABIL HABAR NU ARE.Poate-l ajuta cineva, sunand la nr de tel.0244 520 003.Ca daca tot doamna amanta merge la biserica adventista, si isi pune baticul pe cap, ma gandesc ca e o oaie ratacita si sa o aducem inapoi.Sau poate le este jena sa recunoasca ca se iubesc, pe ascuns ce-i drept.Ca drept urmare, hai sa-i ajutam.Care cum poate.Poate o instiinteaza cineva si pe doamna incornorata, asa ar fi normal, nu?Si apropos, fetelor, daca tot veni vorba, asta nu este un caz singular ca ce naiba, daca sefu are amanta, subalternii sau mobilizat si ce sa vezi?Sau cuplat si altii, deasemenea si ei casatoriti, unii cu copii, dar despre asta un pic mai tarziu.Sanatate tuturor !