Mamici din Focsani,in curand vine caldura si ne vom intalni in parcuri cu copii nostri.Al meu junior,in mai face 2 ani.Am vrut sa-l dau la gradi,dar m-am razgandit.Sunt interesata de conditiile de la cresa,si ce gradinita mai este in top?
![]()
Mamici din Focsani,in curand vine caldura si ne vom intalni in parcuri cu copii nostri.Al meu junior,in mai face 2 ani.Am vrut sa-l dau la gradi,dar m-am razgandit.Sunt interesata de conditiile de la cresa,si ce gradinita mai este in top?
![]()
Draga mea eu am baietelul la gradinita nr.10 (autogara) si o prietena l-a avut la cresa de langa si a fost foarte multumita.Eu una de gradinita sunt mai mult decat multumita, acum depinde de fiecare.....
buna. am si eu o intrebare: cat de devreme pot sa-mi inscriu ingerasul la gradinita. ceea ce vad la televizor ma sperie. cica se ocupa foarte repede locurile in gradinite si raman copii pe afara iar parintii sunt nevoiti sa caute alte solutii. era vorba de bucuresti. dar la noi, in focsani o fi la fel? bebe al meu are doar 2 luni, dar trec zilnic pe langa gradinita si ma cam macina gandul sa intru si sa intreb , dar mi-e teama de ridicol. cand ma va vedea educatoarea cu un bebe de 2 luni ca intreb cand il pot inscrie sa nu izbucneasca intr-un ras ironic.![]()
Nu cred ca ai prea multe sanse. Eu adaptez: port multe sarafane (aveam in garderoba) usor elastice sau conice cu ciorapi cu 2 numere mai mare (acum mi-am cumparat ciorapi pt gravidute din Real); colanti cu pulovere mai lungi si blugi mai vechi adaptati, adica i-am descusut betelia si i-am cusut banda elastica (nu eu ci croitorul).![]()