Buna fetelor, ma numesc Raluca, am nunta pe 16 august, la Mariko Inn in Roman. Am o mare nedumerire... Mi-am facut programare la salonul Vip pentu coafura si machiaj. Ce credeti am facut alegerea potrivita? Eu asa sper!
Buna fetelor, ma numesc Raluca, am nunta pe 16 august, la Mariko Inn in Roman. Am o mare nedumerire... Mi-am facut programare la salonul Vip pentu coafura si machiaj. Ce credeti am facut alegerea potrivita? Eu asa sper!
hmmmm.....sincer nu stiu nimic de salonul asta dar cu siguranta o sa iasa ceva frumos conteaza f mult culorile pe care le alegi u pt machiaj ce te avantajezez in rest cred ca totul e oksucces
![]()
Stie cineva ceva de o doamna Anoaneta de la salonul de la Ceahlau?
Am auzit ca e f buna dar mai ceream o parere.
Merci.
Buna, Alexia
La care salon de la Ceahlau te referi? Este salon de coafura acolo? Sau n-am fost eu atenta?![]()
Si au am nunta in sala Bianca. Te-ai hotarit cu ce culoare decorezi sala? Eu sint in pana de idei... cred ca nici nu mai trebuie decorata dar niciodata nu strica inca o parere.
Mersi si spor!
Buna Madee,
Scuze de intarziere. . . Nu am mai avut timp sa verific forumul dar de acum imi voi face timp, promit.
Ai perfecta dreptate, si mie mi se pare ca la felul cum arata sala aceea, daca ii mai pui ceva, risti puternic sa dai in chici.
Eu ma gandeam la o arcada la intrare, flori pe mese si cam aici am ajuns. Nu mai stiu altceva ce ar merge acolo. . .
Ca si culori vom folosi in principal bordeaux si verde fistic (invitatii, buchet, flori pe mese, etc).
Buna
Stai linistita... nici eu nu intru prea des, desi ar trebui...
Cred ca iesim din subiect dar ma intorc la decoratiunile noastre. La un verde foarte pal ma gindeam si eu, ca sa fie ca in gradina cu galbenul de acolo... si se mentine si luminozitatea.
Planuiesc sa ma duc sa fac poze in sala in speranta ca imi vin idei uitindu-ma le ele.
Totusi, ca sa nu iesim din subiect, putem vorbi pe Off-topicul miresicilor din Neamt![]()
Oricum, raman interesata de subiectul asta pentru ca trebuie sa imi fac coafura si machiajul in Piatra (n-am incotro)
Spor!![]()
Buna,
Imi poate recomanda cineva un coafor bun in Roman? Velvet sau VIP? Mai sunt si altele.
Va multumesc. Spor la pregatiri