ce sa va spun miresicile mele ... Restaurantul Ciuperca are o capacitate de 330 de persoane cu loc de dans , plus terasa ... mie imi place mult serviicile sunt foarte bune mancarea e super pretzuri bune ... multa bafta![]()
ce sa va spun miresicile mele ... Restaurantul Ciuperca are o capacitate de 330 de persoane cu loc de dans , plus terasa ... mie imi place mult serviicile sunt foarte bune mancarea e super pretzuri bune ... multa bafta![]()
Ceau ,
mai cu menuiul am ajuns la 90 ron de persoana dar sunt foarte maleabili potzi aduce tu bauturile (racoritoare,alcolice) si meniul e astfel :
-aperitivul 500 gr.
-supita de pui (la ciorbitza mai pune ceva la meniu) pe mine nu ma deranjeaza ca ii supa
-prima friptura cate poate fi ce vrei tu
-a doua care la fel poate fi ce vrei tu
si dak vrei sa mai pui virsli la sfarsit
aia ii poti cumpara si tu.....
-2 cafele
si pentru ospatarii dai 150 de ospatar si sunt 2 bucatari sefi la care trebuie dat 200 ronce sa itzi mai spun alceva spor la pregatirii... si meniul e foarte bun k am mai fost la nunti pe acolo
pupici![]()
merci frumos,
eu nu prea am fost la nunti, dar am auzit numa de bine,
Eu cred ca renunt la o friptura, pun sarmale si un aperitiv cald.
Cu cine faci sala?
Prajiturile?
Ceau Marioara , noi am ajuns la 27 de mil cu tot cu invitatziile aranjat buchete lumanari si cocarde... si cam avem detoate covor rosu stalpisoi la intrare cate un aranjament folar pe fiecate masa trei aranjamente florale la masa noastra globulete cu flori pe sus... si fetele de masa si husele de scaune eu cred k am iesit bine . la nunta o sa cante formatia chizid is super mie imi placcu ce alcevate mai pot ajuta?
pupici