eu tot ma gandesc la ce sa fie supus domnul meu atunci cand voi fi furata. nu vreau sa scape asa ieftin. ceva idei?![]()
eu tot ma gandesc la ce sa fie supus domnul meu atunci cand voi fi furata. nu vreau sa scape asa ieftin. ceva idei?![]()
lenjeria intima a mirelui, in semn de pace, pe o sticla de Jack![]()
mirele meu a trebuit sa danseze cu nasu un vals dragut, lambada si o greceasca. distractia a fost pe cinste![]()
Vand rochie de mireasa Atelier Diagonal 1812
http://picasaweb.google.com/luciana.popoiu
La noi, atat mirele cat si nasii au trebuit sa faca cate ceva ptr rascumpararea mea. Mirele a trebuit sa-mi faca o declaratie de dragoste si sa mimeze momentul in care s-a indragostit de mine, iar nasul a trebuit sa cante si nasa sa danseze. Ne-am distrat pe cinste.
Ultima editare de c_andreea : 19.04.2010 09:04:19
Sotul meu a facut karaoke pe melodia "Simply the best" de la Tina Turner iar nasii au trebuit sa danseze cu o portocala intre ei in timp ce canta mirele.
nu stiu daca e neaparat o pedeapsa..dar eu as vrea cateva baloane cu heliu (desi nu sunt adepta decoratiunilor cu baloane)..acolo cateva legate...si as vrea sa facem consurs..."cea mai frumoasa voce"inhaland heliu
..
eu am facut cu sotul meu de sf valentin...si vreau sa va zic ca 10 minute am ras pe rupte...numai cu un balon
sper sa va placa ideea mea.
oricum ma ma gandesc!si la altele..![]()