miresicilor...nu stiti...pot de exemplu sa ma duc la starea civila sa vad ce ore libere sunt ptr ziua in care am nunta...sa stabilesc exact ...sa stiu cum procedez mai departe..?
Miresici cu acte
Mai am putin si sunt si eu mireasa cu acte in regula..... insa nu stiu exact cu cate zile inainte sa le depun la starea civila. Am sunat la ei si mi-a spus ca cu zece zile lucratoare inainte ,insa daca cununia civila este sambata eu cand duc actele vineri sau luni?
Multumesc!
pupici
Miresici de Vaslui,
Mai are vreuna dintre voi noutati privind cununia civila in acest oras? Sau daca e cineva care a facut civilul recent si ne poate impartasi din experienta ei (daca a fost ceva deosebit fata de ce s-a mai discutat pe forum)?
pe mine ma enerveaza ca unul din miri trebuie sa aiba mutatie pe VS. Amandoi avem domiciliul in alte orase si trebuie ca cel putin unul din noi sa-si faca viza de flotant. A mai fost cineva in aceasta situatie?
La noi e invers, avem flotant pe alte orase, iar mirele buletinul pe Vaslui. Imi poate spune cineva actele necesare si cu cat timp inainte trebuie programata cununia?
cred ca lista de acte o gasesti pe site-ul primariei. Stiu ca este o adeverinta medicala care e valabila doar 2 saptamani si trebuie facuta atunci, iar actele se depun cu 10 zile inainte.