Mirese carasence nu sunt???? Resita, Caransebes, Oravita, imprejurimi, nimic????
Mirese carasence nu sunt???? Resita, Caransebes, Oravita, imprejurimi, nimic????
Mirese din Caras???? Trebuie sa fie, una sunt eu si una sotia lui Mirel)) Pana acum 2. Hai sa vedem daca mai apar!
Si multumesc admin de ajutor![]()
Sunt extrem de dezamagita ca nu apare nici o mireasa din CarasNu pot sa cred ca nu mai e nici una care are nunta acolo sau care e carashanca dar face nunta in alte parti!
ma alatur si eu, sunt din herculane si fac nunta in timisoara,despre ce te-ai gandit sa vorbim noi aici?
despre nunta, clarcred ca am nevoie de o cafea
![]()
Eu sunt foarte mandra ca sunt carashanca desi sunt doar nascuta acolo, ca de crescut , am crescut in Timisoara . De asta ma gandeam sa facem un topic pentru noi, cele nascute acolo si pentru cele care fac nunta acolo.
Mi-ar fi tare drag sa aud ca face cineva nunta si in oraselul meu natal![]()
Sunt tot mai dezamagita ca nu mai apar si alte mirese din zonaChiar numai eu si Ele suntem din Caras? Nu cred, dar ori nu se marita niciuna anul asta si anul viitor ori...nu creeed, trebuie sa fie, Resita, Caransebes, Herculane, Oravita. Haideti mai fetelor, intrati si voi pe net si povestiti-ne cum e???
SI EU SUNT DIN HERCULANE,iar nunta cred ca o fac tot acoloPostat de ele