m-am interesat si eu de extensii...si cica aici costa cam 500 dolari...o fi mult sau putin nu stiu
dar am intrebat-o pe tipa de la salon daca, cade parul cand le iei jos....a zis ca o sa cada cateva fire dar majoritatea fetelor au impresia ca le cade parul pt ca raman doar cu parul natural care e normal mult mai putin dupa ce iei jos extensiile....si a zis ca diferenta e putin socanta...de la par des si lung la scurt si slabut....ea a zis ca, cu un tratament de par facut dupa ce le iei jos nu prea apar probleme....
asa ca acum stau si ma gandesc ce sa fac....
sa-mi pun sa nu-mi pun.....![]()
![]()
![]()
![]()
si eu am avut extensii,dar pot sa va spun ca am fost fff multumita de ele.acum alexa,depinde si de care iti pui este normal sa nu le poti usca cu feonul si alte mijoace de indreptare a parului.Tu ai dat 45 mii de lei pe suvita sigur era ceva din plastic sau altceva eu am dat 100 mii pe suvita din par aproape natural si la fiecare baie l-am intins cu feonul si nu s-a ars deloc.s-a comportat ca un par normal.am stat cu ele aproape 3 luni,dar incepuse sa imi creasca parul si deabia atunci incepusera sa se incurce intre ele.plasticul nu s-a topit de la placa sau feon.au fost supe.va atasez poze cu extensii,unde suntem 2 fete amandoua avem extensii.si apropo,mai mult ca sigur imi voi pune si la nunta.![]()
![]()
hmmm. m-ati facut mai mult decat curioasa.. eu am un par ff des si ondulat dar care are un cusur creste f incet. asa ca niciodata nu l-am mai avut mai lung de o palma sub umar... mi-as dori macar pentru cateva luni sa am un par lung lung pana la fund...
oare merg estensiile si pe un par f des?
Cristina,esti foarte dragutaImi poti spune si mie te ropg unde ti-ai pus extensiile si cat te-a costat in total.Auzi,dar extensiile par a fi alta nuanta de blond decat a ta ,e adevarat?Merci
mai, eu nu mi le-am pus recent, ci acum 2ani si ceva, plus ca mie mi le-a pus un stilist pe care il cunosteam si am avut si reducere....... a doua oara a venit acasa si mi le-a pus... si erau din par natural, nu plastic, nu as fi acceptat eu asa ceva.... si erau prinse cu silicon, nu cu plastic, si mi-a zis clar ca daca pun placa pe silicon o sa se arda siliconul, lucru care este si normal de altfel..... mie mi-a dat niste indicatii, pe care eu le-am respectat ca am dat o caruta de bani pe ele si nu vroiam sa le stric.......
eu nu am spus ca se ard de la feon, cred ca ai inteles tu gresit.... eu am spus ca se poate deteriora siliconul cu care au fost prinse daca nu ai grija..... si depinde cum te usuci cu feonul, ca daca tragi si il tii lipit de par normal ca se arde.....
Ultima editare de alecsa : 14.02.2007 01:40:37
am avut o data ondulate si o data drepte, dar cele drepte mi s-au parut mai interesante......