Precum am spus, eu nici nu am stiut ca o sa imi puna gene false. Am fost la un stilist pt. machiaj de mireasa, am platit 190 ron, a durat aproape o ora tot machiajul. Probabil asa face el machiajul de mireasa, cu gene false. Nu am simtit cand mi le-a pus, pana acasa nici nu le-am observat, pentru ca eram foarte schimbata per total si nu m-am uitat in detaliu. Cand mi le-a pus credeam ca ma da cu dermatograf sau ceva, chiar nu am simtit nimic iesit din comun, nu mi-a bagat degetele in ochi. Faza cu genele a durat probabil vreo 10 min. Avand in vedere efectul machiajului, ca ma uitam cu gura cascata la mine in oglinda si calitatea lui, a ramas impecabil pana dimineata, eu spun ca nu a costat mult.
Proaspat casatorita!
Si eu tin neparat sa imi pun gene false pentru ca am o adevarata manie cu genele lungi si dese , si in general ma dau cu mai multe straturi de rimel pentru a obtine acest efect. As vrea totusi sa fie destul de naturale , sa nu fie ceva foarte evident, dar credeti-ma schimba foarte mult. Eu am auzit de un salon Escalade (langa Mall Vitan) care pune gene false mai de lunga durata si cosat cam 2 milioane. Dar am inteles ca nu le poti rimela, demachia, ori asta nu e bine, ca totusi macar un strat de rimel trebuie la nunta. Daca mai stiti alte saloane sau cosmeticiene care pun dati-mi si mie de veste!![]()
eu n-am avut gene false, nu m-am gandit...Dar daca imi trecea prin minte, cred ca mi-as fi pus
. Am genele destul de lungi si dese, insa printr-a 9a mi-a venit ideea (de fapt mama mi-a spus
) ca daca le tund oa sa se faca muuult mai lungi si mai frumoase. Saraca mama nu si-a imaginat ca eu o s-o si pun in practica, numai ca na, ca orice adolescenta care se respecta, treceam printr-o criza de personalitate, cu complexele de rigoare si intr-o zi, hrrrrsht! cu forfecuta de unghii...
Am aratat cumplit o vreme dupa aia, noroc ca mi-au crescut la loc! Nu mai lungi, nici mai dese, dar slava Domnului ca la fel ca inainte! Ca am auzit ca puteam ramane fara...
![]()
Ce tari sunteti! Eu cand eram in generala mi-am ras parul de pe maini, crezand ca nu mai creste si eram foarte mandra de mine. Va dati seama ce m-am speriat cand am vazut cum creste tepos.
Plus ca mama era sa faca infarct.
![]()
Proaspat casatorita!