Buna dragele mele ,miresici.
Eu pentru make-up o recomand cu cea mai mare incredere pe Suzana Visan.Eu am ajuns la ea ,dupa multe probe esuate prin alte parti,si am avut atat de multa incredere in ea ,dupa ce am citit postarile altor miresici ,astfel incat nu am facut nici o proba a machiajului de mireasa inainte .Si bine am facut!machiajul din ziua nuntii,a fost exact asa cum mi l-am imaginat ,si rezistent pana dimineata ,la finalul nuntii ,dupa cum puteti observa in fotografia cu domnisoara care a prins buchetul,asta fiind la ora 5.30 dimineata.
Despre Suzana ,ce sa va spune?Este o persoana minunata ,la ea in salon te simti ca Alice in tara minunilor :miros de flori poaspete,bombonele ,un décor de vis ,astfel incat uiti de tot stresul din ziua nuntii .Ea este o persoana foarte profesionista,calda si prietenoasa.Relatia noastra a continuat si dupa evenimentul nuntii ,ma duc frecvent la ea la stilizarea sprancenelor ,am fost la cursuri de machiaj ,unde mi-am amintit de anii copilariei ,cand eram cu prietenele mele si ne pregateam sa mergem la discoteca ,atunci nu erau faimoasele cluburi de astazi.
Cele care o cunosc deja pe Suzana,stiu despre ce vorbesc,cele care inca nu ....va sfatuiesc sa mergeti la ea,macar pentru o proba.Nu o sa va para rau.Va atasez si cateva fotografii pentru a va convinge !
Va pup si o nunta frumoasa sa aveti !