Buna miresici,
Am fost si eu pe la restaurantul La Gondola acum cam o luna. Initial nici nu vroiam sa ajung la ei pentru ca stiu ca desi locatia e superba, conform parerilor, sunt sanse foarte mari ca nunta sa fie un dezastru.
Ajunsi acolo am constatat ca intr-adevar locatia e superba, pe malul lacului, cu ponton separat pentru cununie religioasa in aer liber (lucru pe care ni-l dorim foarte mult), terasa pe malul lacului, restaurantul foarte dragutz. Am discutat un pic cu noul manager, pentru ca se pare ca au umblat un pic la echipa in urma parerilor negative din ultima vreme. Daca s-a schimbat intr-adevar ceva ramane de vazut si aici chiar rog miresicile care au nunta anul acesta sa ma ajute cu cateva pareri/impresii.
Ce m-a dezamagit total a fost ca inca sustin ca pot fi tinute 2 nunti in acelasi timp fara nici cea mai mica problema si nu se poate inchiria doar restaurantul sau doar cortul. Daca mergeti la fata locului insa se paote vedea foarte clar ca distanta este foarte mica (restaurantul in fata caruia se afla o terasa comuna sau ponton, cum vreti sa ii spuneti, cu aceea a cortului). Au spus ca terasa poate fi delimitata insa mie imi e clar ca muzica mea va fi si a celor de la nunta alaturata si invers, ceea ce distruge frumusetea oricarei nunti.
Eu una o sa le mai fac o vizita prin iunie, iulie pentru a vedea daca nu cumva isi vor schimba politica in privinta asta tinand cont ca nu cred ca exista cineva multumit dupa ce si-a impartit nunta cu alti straini.
In ceea ce priveste meniurile, preturile mi s-au parut ok pana cand am citit in josul ultimei pagini ca acestea nu contin TVA

. Meniurile sunt intre 50-110 euro iar pachetele de bauturi intre 15-30 euro...dar asa cum spuneam, din ce inteleg eu din oferta, fara TVA...ceea ce inseamna mult, mai ales pentru bauturi. Se pot aduce bauturi si din afara dar se achita o taxa de 5 eur/persoana.
Cam atat despre Gondola momentan. Va rog sa ma ajutati daca ati mai auzit ceva legat de ei.