multumesc de urari, intre timp am semnat contractul cu ei....dupa ce am tot alergat dintr-o parte in alta: Rapsodia nu era disponibila pentru o perioada care sa ne convina noua, la hotla Maria (uca)nu ne-a placut deloc slile...prea multe separeuri....si desi se spune ca e renovata, mie personal nu imi place ce a iesit. La final ramasesem sa alegem intre Belvedre, Miorita si Pensiuinea Bianca....le-am pus in balanta, am cantarit..

si in final am ales pensiunea bianca...pe lanca celelalte la ei nu platesti chelnerii,bucatarii

ci doar meniul. pe langa asta ne asigura tot ce inseamna aranjament (mai putin floral) in 2000 ron, bani in care intra si o camera pentru miri

am ramas oricum surprinsa ssa aflu ca la botosani (dupa cum va spuneam su nu sunt de aici)se servesc 4 feluri de mancare...nu 3 asa cum stiam noi.
nu stiu inca ce o sa aleg la meniu...e destul de dificil

..dar sper sa ne descurcam si sa fie toata lumea fericita.
astazi m-au anuntat socrii ca au rezervat si formatia....e aceeasi care canta la pensiunea bianca, nu am avut cum sa ajungem si noi acolo sa ii ascultam ca am terminat concediul...dar sper sa fie ok
va astept cu impresii despre pensiunea bianca ...asa ar fi mai usor si pentru mine ...mai ales ca nu am cum sa vin foarte des in botosani
Pupici