Buna fetelor....ce parare aveti despre restaurantul casablanca din bacia?eu acolo imi fac nunta si mi s-a parut frumoasa sala si mancarea buna , voi ce ziceti?astept pareri![]()
Buna fetelor....ce parare aveti despre restaurantul casablanca din bacia?eu acolo imi fac nunta si mi s-a parut frumoasa sala si mancarea buna , voi ce ziceti?astept pareri![]()
si eu tot acolo voi avea nunta, pe 11.06, putin mai repede ca tine, si am auzit numai de bine despre ei, o singura mireasa se zvonea ca n-a fost multumita, dar nu prea imi vine sa cred ca ei au fost de vina... stiu pe unii care au avut nunta acolo si a fost superb. eu am incredere ca va fi ok.pupici !
![]()
pai eu nu l-am stabilit inca....voi?am e dfost acolo si am mancat e foarte buna mancarea acolo..am fost foarte multumita cand mai stiu detalii va anunt...pupici![]()
Fetelor, eu am avut nunta la Bacia pe 29 mai...deci daca vreti detalii de orice fel, nu ezitati sa puneti intrebari! Poze cu restaurantul o sa pun maine seara sau poimaine...Tot ce pot sa va spun e ca doamna Mihaela (patroana) este o femeie absolut geniala...si nu mi-a parut rau nici o clipa ca am facut nunta acolo![]()
Grow old along with me... The best is yet to be!
wedding pictures
TTD - kind of
honey moon pics
foto logodna
Buna delia...sunt linda prietena lui dori....felicitari si casa de piatra...sunt foarte frumoase pozele tale, imi spui si mie te rog cine ti le-a facut?te pup
Logodnicul meu e din Bacia , asa k si noi am avut o idee de a face nunta la casablanca, insa am renuntat din doua motive,1. e prea mic pt noi( max 180 persoane) si noi am ava nevoie de mai mult, iar 2. mie cel putin nu mi-a placut chestia cu etajul, adica trebuie sa va ganditi foarte bine cum asezati invitatii ca sa nu aveti discutii mai apoi ca nu au coborat la dans,ca au fost departe de voi, etc. In rest si prin sat se aud numai cuvinte de lauda la adresa localului si a servirii, a gustarilor, asa ca daca ati ales acest local , banuiesc ca v-a placut ideea cu etajul, deci fara comentarii negative in plus.Ce m-a atras si pe mine acolo a fost ca sa zic peisajul din exterior, ies niste poze super, si interorul de asemenea e super fain. Asa ca poate ne vedem pe la nunta voastra ca noi stam la cateva case de local
![]()