Postat de
alinuck
In legatura cu tragedia de la giulesti in care 4 bebelusi si-au pierdut viata iar alti 7 sunt cu arsuri grave la acest moment, se poate despica firul in 4 si se pot spune multe...
v-as ruga si mi-as dori ca aici sa ne scriem parerile cu privire la...
EU, tu, noi ...ce putem face????
of Doamne
gandul la durerea MAMELOR, parintilor, familiilor (caci vis a vis de trauma micilor sufletele nu sunt capabila sa empatizez) nu-mi da pace
ma gandesc ca iti poti pierde mintile trecand printr-o astfel de tragedie
numai Dumnezeu e cel care poate avea grija de sufletele lor
pe masura ce trece timpul ma simt mai impietrita...dar incep sa gadesc practic
da, pot face ceva, putem face ceva!!!
Am vorbit cu prietenele mele de la Asciatia MAME si am convenit sa facem niste demersuri in directia consilierii psihologice a acestor parinti
dpdv medical cred ca daca mai e ceva de facut pt copilashii astia, sistemul medical, medicii cu toata priceperea lor ...o vor face
asadar, vom incerca sa concepem un comunicat de presa si o procedura prin care sa punem in practica acest deners - prin care cei care au fost in vreun fel afectati de aceasta tragedie sa poata fi consiliati...sa isi poata duce mai departe durerea pe acest pamant
alaturi de cativa psihologi specializati care ni se vor alatura, ma gandesc ca si printre voi, aici, sunt persoane cu pregatirea necesara care ne pot sprijini - va rog dati-mi PM
mai departe ramane sa vedem si sa spuneti si voi in ce masura considerati oportun un mars prin care sa trasnmitem un mesaj de ajutor vis a vis de sistemul medical romanesc...cu un semnal de alarma referitor la responsabilitatea fiecaruia fata de munca pe care o face, un mesaj gen
'Sa fim responsabili!'Lasati-ne sa traim in tara in care ne-am nascut' 'dati o sansa la viitor acestei natii'
...va astept cu propuneri si idei
(personal consider ca "a da cu piatra" nu este o atitudine constructiva)
Dumnezeu sa ne intareasca!