Salut miresici,sunt in cautarea unui restaurant pentru nunta si n-am gasit mare lucru despre Casa la Fayette.Imi poate spune cineva cum sta treaba cu ei?cat costa un meniu?daca sunt parolisti?ce contine un meniu?multumescccccccc
Salut miresici,sunt in cautarea unui restaurant pentru nunta si n-am gasit mare lucru despre Casa la Fayette.Imi poate spune cineva cum sta treaba cu ei?cat costa un meniu?daca sunt parolisti?ce contine un meniu?multumescccccccc
A mai facut cineva nunta aici recent? Am inteles ca meniul ar fi 140 lei si sala de 140 de locuri. Daca a facut careva please pareri!!
![]() BURDA ROMANIA Cel mai mare editor de reviste din Romania. Toate drepturile asupra site-ului www.femeia.ro apartin Burda Romania. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.femeia.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Romania. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii. About cookies | Termeni si conditii PORTOFOLIU
Lifestyle Feminin
Femeia.ro Cosmopolitan.ro MarieClaire.ro Harper'sBazaar.ro Miresici.ro BeauMonde.ro RevistaIoana.ro |