televizor
computer
carti
si daca va continua o sa inceapa sa-i placa reclamele si poate muzica diverse genuri, daca se asculta la voi in familie............si daca am sa-ti zic ca peste putin timp ai sa schimbi acasa canalele pentru a cauta reclame o sa zici ca sunt nebuna, nu gresesti chear sunt si eu cautam reclame..........mai ales cand le dadeam sa manance..........stateau asa de cuminti.................![]()
![]()
nici nu e exclus sa nu fie la fel............eu mai multe mamici am auzit ca au aceasi problema cu televizorul ................
poti sa-ti schimbi bateriile la telecomanda ca sa fi sigura ca merge cand trebuie sa cauti reclame si ca o indicatie vezi ca de obicei cand incep pe un program incep si restu.........![]()
![]()
cat si de cand pot fi lasati copiii sa se uite la televizor?
stiu ce zice teoria dar vreau sa aflu daca alte mamici chiar nu lasa televizorul deschis in camera unde se afla un copil sub 2 ani. cu desenele animate cum ramane? cu Bugs Bunny, Mickey Mouse, Pluto,Popeye marinarul..![]()
eu las tv deschis destul de des, dar Karla se uita doar cand sunt reclame si atunci o las f putin sa se uite, ori schimb canalul ori incerc sa ii distrag atentia cu altceva. la desene animate nu se uita, in schimb am gasit pe youtube niste videoclipuri cu cantecele dragute la care ii place sa se uite si sa le asculte.