cred ca faci referire la postul meu. si da, imi mentin afirmatia, chiar daca nu e usor de digerat. si iti explic si de ce...
ea ia in calcul posibilitatea de a-l lasa si de a-si cauta pe altcineva, dar apoi spune ca este constienta ca ar dura prea mult pana ar avea din nou posibilitatea sa puna problema casatoriei, asa ca mai bine ramane cu baiatul asta, ca are mai multe sanse sa-l convinga. si nu vorbeste nicaieri de IUBIRE (chestia aia faina care ne ia mintile si ne determina sa facem toata nebunia asta cu nunta, indiferent de greutatile intampinate

), ci spune ca tine la el si CREDE ca si el tine la ea. daca astea sunt premisele unei casatorii, atunci eu sunt cea care nu va intelege pe voi, ca o incurajati sa se afunde intr-o astfel de relatie, doar pentru ca are 30 de ani, in loc de 21.
dorinta de a face nunta, de a te casatori ar trebui sa vina ca urmare a unei iubiri profunde, a unei relatii bazata pe intelegere si sprijin reciproc, si nu ca urmare a presiunii sociale de a "intra in randul lumii", cum ni se tot spune de cand crestem putin si sarutam primul baiat...