Postat de
monicutzaco
Buna ziua tuturor doamnelor care se confrunta cu acesta problema.
As dori sa va cer ajutorul deoarece sunt la capatul rabdarii cu toate cate mi s-au intamplat in ultimii 3 ani. In anul 2012 am fost diagnosticata cu boala Basedow dupa ce am am inceput sa obosesc foarte repede, sa tremur sa am puls ridicat si sa ma umflu la picioare. In anul 2013- octombrie am fost operata de tiroida pe care am scos-o. In prima luna m-am ingrasat 7 kg deoarece doza de hormoni tiroidieni nu a fost stabilita si eram hipo. Acum am reusit sa ajung la un nivel normal al hormonilor. Dar cand am fost sa imi fac analziele in romania, progesteronul mi-a iesit cu valori anormale si la o ecografie transvaginala doctorita mi-a spus ca am ovare cu aspect polichistic. Mentionez ca de la operatie ciclul nu mi-a mai venit regulat deloc. Apoi , eu locuind in Anglia, mi-am mai facut un set de analize si mi s-a spus ca prolactina este f marita si la ecografie mi-au spus acelasi lucru. Asta a fost acum 2 saptamani.,, insa ei se misca foarte incet aici si nu am primit un raspuns. A trecut cineva prin situatia asta? Ce sa fac? Multumesc