Eu as vrea foparte mult sa fac nunta la Motel Cincis. Este un restaurant foarte select elegant . Insa este foarte mic . Ati fost la vreo nunta la acest restaurant ? Poate cineva sa imi spuna cum e ? Merci
Eu as vrea foparte mult sa fac nunta la Motel Cincis. Este un restaurant foarte select elegant . Insa este foarte mic . Ati fost la vreo nunta la acest restaurant ? Poate cineva sa imi spuna cum e ? Merci
eu fac acolo nunta pe 30 iulie 2011...e cam mic dar eu nu am multi invitati...intre 80 si 90..si e ok. tu?
Am facut nunta la motelul Cincis..a iesit o nunta de vis. Am avut 100 de invitati, am folosit si sala de sus dar a fost ft ok, am pus tinerii acolo( 33 de persoane) s-au simtit ft bine. Va recomand din toata inima acest motel
uh .. noi avem nunta la motel cincis ... speram sa iasa super ... locatia si sala restaurantului este una superba!
Si noi am vrea sa facem nunta tot la Motel Cincis anul viitor, inca nu l-am vazut dar din poze pare frumos. La vara mergem sa-l vedem si daca ne place acolo facem nunta. Cam cat costa un meniu? E buna mancarea? Fetele care ati facut nunta acolo, nu aveti ceva poze?