buna fetelor1 am revenit cu informatii! tot la Signal Iduna am gasit si eu ceva f interesant.De monitorizare beneficiezi din prima zi in care s-a semnat asigurarea, dar poti ramane gravida dupa 4 luni. Am primit si o oferta la modul general, pt. pachet complet (ce ma intereseaza pe mine), dar pt. costuri mai mici beneficieazi si de reduceri de doar60%. Ma voi duce sapt. viitoare sa vb personal cu reprezentanta si va voi tine la curent cu ce am mai aflat.Va pup!
oferta:Cotație parțială
Contractant/ plătitor
adriana
Asigurat principal
adriana
Număr dependenți legali
-
Frecvența de plată
Lunară
Persoana
Produs Asigurare
adrianaPrima anuală
Signal Komplett
4.069,02 RON
TOTAL Prima Anuală
4.069,02 RON
Rata de plată
339,08 RON
În conformitate cu legislația fiscală, cheltuielile cu primele de asigurare voluntară de sănătate sunt deductibile fiscal din profitul impozabil la nivelul societatii, în limita a 250 Euro într-un an fiscal pentru fiecare asigurat.
Menționăm că aceasta este o cotație estimativă, primele prezentate în această ofertă pot suferi anumite modificări în funcție de evaluarea riscului asigurabil. În acest caz, modificările vă vor fi aduse la cunostință și vor fi menționate pe polița de asigurare, după emiterea contractului.
Mai jos vă rog să găsiți o scurtă prezentare a produselor de asigurare precum și a clauzelor suplimentare.
Signal Klar – plan de bază care acoperă în mod nelimitat accesul la investigații, tratamente și teste de laborator la un număr limitat de specialități, beneficiind de spitalizare la nevoie. De asemenea acest plan include și un control medical anual pentru evaluarea stării de sănătate. Specializările acoperite sunt: medicină generală, medicină internă, oftalmologie, ORL, ginecologie și pediatrie.
Signal Klassik – plan de asigurare care include accesul la diferite specialități medicale, beneficiind de spitalizare la nevoie. Acest plan cuprinde de asemenea examinări, investigații, teste și analize de laborator. Pentru monitorizarea sarcinii și naștere, Signal Iduna acoperă 60% din costuri. Specializările acoperite sunt: medicină generală, medicină internă, oftalmologie, ORL, ginecologie, pediatrie, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, onclogie și alergologie.
Signal Komplett – oferă accesul la specializări medicale dintre cele mai sofisticate (RMN, CT, scintigrafie, endoscopie…), spitalizare la nevoie precum și monitorizare a sarcinii și naștere în spitale din România. Specializările acoperite sunt: medicină generală, medicină internă, oftalmologie, ORL, ginecologie, pediatrie, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, onclogie, alergologie, neurologie, ortopedie, urologie, balneofizioterapie și reumatologie.
Signal Urgență - în cazul unei necesități medicale, se oferă asiguratului transport de urgență cu o ambulanță privată sau asistență medicală la domiciliu.
Signal Antigripal – oferă asiguratului posibilitatea de a beneficia de o vaccinare antigripală, odata pe an, în cadrul rețelei de parteneri medicali Signal Iduna.