buna fetelor,
putetisa ma ajutati si pe mine!am fost acum o sapt la vaccinul de 1 an.ne am cantarit si surpriza fata mea avea 8850kg(la nastere a avut 3450kg si 51cm,la externare a avut 3150kg) .m am mirat si eu si dr.am pus o de 2 ori pe acelasi cantar si de 2 ori pe cantarul la alt dr.
a controlat o peste tot si a zis k are sternul infundat si din cauza asta nu asimileaza calciu.noi luam vit d3,2 picaturi pe zi ,imi mai scapau si 2 in plus.ni la schimbat si ne a dat vigantol comprimate de 500 mg sa le dizolv intr o lingurita de apa.
fata mea mananca dim ori banana,iaurt,mar si biscuiti ,margarina cu paine 2 felii,out intreg,cascaval,si tata pe la 11.30 daca nu iesim afara.dupa masa ciorbi ba de pui,curcan,vita,galusti si tata la somn.si seara pe la 7- 7.30,depinde cum se trezeste cereale,puireuri cu legume si carnita,mamaliguta plus ceaiul 200-250ml pe zi.si la culcare tata si noaptea din cauza la dinti se mai trezeste de cateva ori si se linistea doar la tata.
am fost plecati la munte o sapt inainte de vaccin si a mers de dim pana seara de a busilea.
la inceputul lunii ne au iesit dintii,a vomitat si a avut diaree de la 3 la 6 scaune pe zi .at sa cunoscut k a slabit si dupa cateva zile a inceput sa pape bine.
la doctor mai mergem peste o luna sa vedem cum se prezinta.acm mamanca fata la 2 ore sa vedem daca se cunoaste diferenta.