Postat de ryanaro pai buchetul ala va sta la mine in mana fix 3 ore. dupa aia ce se intampla cu el, e treaba cui l-a prins. asa e, dar tine 3 ore? n-am intrebat eu cum trebuia...
Postat de Miru asa e, dar tine 3 ore? n-am intrebat eu cum trebuia... pai depinde ce smacuri are pe el. exista smacuri care l tin proaspat si cateva zile. ma bucur ca mai e si altcineva cu buchet de bujori
Postat de ryanaro pai depinde ce smacuri are pe el. exista smacuri care l tin proaspat si cateva zile. ma bucur ca mai e si altcineva cu buchet de bujori sper sa aiba si in Timisoara smacurile despre care vorbesti ca altfel il dau eu cu fixativ si nu stiu ce ramane din el...
Postat de Miru sper sa aiba si in Timisoara smacurile despre care vorbesti ca altfel il dau eu cu fixativ si nu stiu ce ramane din el... eu nu stiu cu ce le dau dar au ei florarii tot felul de chestii. intr-adevar se scutura- dar nu se scutura dupa cateva ore, ci poate inspre dimineata.
Postat de ryanaro eu nu stiu cu ce le dau dar au ei florarii tot felul de chestii. intr-adevar se scutura- dar nu se scutura dupa cateva ore, ci poate inspre dimineata. Cred ca depinde si cat de infloriti sunt.
Postat de map Cred ca depinde si cat de infloriti sunt. eu i as vrea semi infloriti.
si eu vreu neaparat bujori!!!!!!!!!!! dar mai mult ca sigur nu voi gasi in octombrie in timisoara bujori....
ce mai, sunt superbe buchetele...
regulile forumului