Arata super!Ataşament 552453Ataşament 552454Ataşament 552455Ataşament 552456Ataşament 552457
Floarea soarelui cu trandafiri albi a fost combinatia care am crezut ca va impaca cel mai bine caracterul mai mult rustic al localului cu cel elegant si modern al rochiei.
Pe masina, singuta decoratie a fost cea care se vede deasupra casutei. Era facuta pe un burete cu ventuza. Inainte de a intra la local, cat am coborat din masina, cineva a luat-o repede si a adus-o pe masa. Asa s-au salvat doua dintr-o lovitura.![]()
Deosebit buchetul. A iesit foarte bine. Felicitari.Ataşament 552453Ataşament 552454Ataşament 552455Ataşament 552456Ataşament 552457
Floarea soarelui cu trandafiri albi a fost combinatia care am crezut ca va impaca cel mai bine caracterul mai mult rustic al localului cu cel elegant si modern al rochiei.
Pe masina, singuta decoratie a fost cea care se vede deasupra casutei. Era facuta pe un burete cu ventuza. Inainte de a intra la local, cat am coborat din masina, cineva a luat-o repede si a adus-o pe masa. Asa s-au salvat doua dintr-o lovitura.
![]() BURDA ROMANIA Cel mai mare editor de reviste din Romania. Toate drepturile asupra site-ului www.femeia.ro apartin Burda Romania. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.femeia.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Romania. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii. About cookies | Termeni si conditii PORTOFOLIU
Lifestyle Feminin
Femeia.ro Cosmopolitan.ro MarieClaire.ro Harper'sBazaar.ro Miresici.ro BeauMonde.ro RevistaIoana.ro |