miresici care ati avut buchet de anemome cu ce florarie ati lucrat? eu pe unde am intebat nu au si nu aduc nici la comanda![]()
miresici care ati avut buchet de anemome cu ce florarie ati lucrat? eu pe unde am intebat nu au si nu aduc nici la comanda![]()
Va rog sa ne semnalati orice mesaj cu continut publicitar, discriminator, agresiv sau care incalca in orice fel Regulamentul folosind triunghiul rosu(Report Post).
anemone................
Niste buchetzele superbe dupa parerea mea, cu care sa va delectati privirea.
Ultimul este facut din flori confectionate manual, si desi nu imi plac florile artificiale, acesta mi s-a parut frumusel... Sper sa va placa!
Ca sa va faceti o idee de ansamblu despre cum ar veni anemonele pe langa rochitza de mireasa, respectiv langa costumul mirelui atasez urmatoarele poze.![]()
Ultima editare de Kalini : 26.04.2010 16:24:16 Motiv: se putea edita mesajul
Vad ca azi sunt in forma cu pozele si mai atasaez cateva.
Hello! Am ales si eu sa-mi fac buchetul de mireasa din anemone rosii, mi se par niste flori deosebite, foarte frumoase si pt faptul ca nu sunt atat de des intalnite mai primesc o bila alba![]()
am dat si eu de acest subiect.
foarte frumoase flori, acest buchet mi-a ramas in minte
reni.jpg
acum, am si eu cateva intrebari
1. cate fire trebuie pentru acest buchet (eu as vrea sa mi-l fac)
2. daca se gasesc aceste flori in noiembrie (albe)
3. cat costa in noiembrie?
4. cat sunt de rezistente?? intreb pentru ca as dori sa-mi pun si in par una sau doua floricele din acestea....si nu as vrea sa ofileasca.............
multumesc![]()
<noscript> &nbs</noscript>
Trash The Dress Dansul Nostru Wedding Day Love The dress
Home Sweet Home Imi vind rochita