Eu am avut buchetul la cununie din hortensii albastre si frezii albe si a fost foarte apreciatFetelor, intrebare: trebuie sa fac si buchetul nasei...ea a vrut ranunculus, dar florareasa mi-a recomandat lisiantus (un trandafir) cu hortensie. In situatia asta trebuie pus mai mult hortensie, mai mult trandafir? Merge daca au amandoua aceeasi culoare? As vrea sa va spun ca e dificil, pentru ca sunt multe culori, care nasei nu ii plac. Cel mai mult ii plac florile violete, dar ea se imbraca in albastru. Vroiam sa ii pun alte culori, dar nu suporta galben, alb, rosu, nu ii plac deloc. Daca as vrea sa ii fac buchetul din doua culori va trebui sa ii pun hortensiile albastre. Se poate face combinatia asta? Voi ce ziceti?
Iti atasez poza cu el
Eu am fost foarte incantata de combinatia asta (cred ca merge foarte bine si cu lisiantus alb)
O zi frumoasa si spor la miresit![]()
![]() BURDA ROMANIA Cel mai mare editor de reviste din Romania. Toate drepturile asupra site-ului www.femeia.ro apartin Burda Romania. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.femeia.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Romania. Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii. About cookies | Termeni si conditii PORTOFOLIU
Lifestyle Feminin
Femeia.ro Cosmopolitan.ro MarieClaire.ro Harper'sBazaar.ro Miresici.ro BeauMonde.ro RevistaIoana.ro |