Regulament concurs TU pe Coperta Revistei Miresici

1. DURATA SI ARIA DE DESFASURARE
Organizatorul concursului este Sanoma Hearst Romania S.R.L. cu sediul in str. Buzesti, nr. 85, inmatriculata la Registrul Comertului cu numarul J40/2509/11.03.1999, cod unic de inregistrare 11570015, atribut fiscal RO. Concursul se va derula in conformitate cu prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Perioada in care va avea loc acest concurs este 20.05.2013 – 03.06.2013. Concursul este organizat și se va desfășura pe intreg teritoriul Romaniei.

2. DREPT DE PARTICIPARE
La concursul desfasurat pe www.miresici.ro nu pot participa angajatii companiei Sanoma Hearst Romania SRL, ai partenerilor si distribuitorilor autorizati ai acestei companii si nici rudele de gradul I ale acestora. Participarea la aceste concursuri implica acceptarea ca numele participantilor sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar de catre Sanoma Hearst Romania SRL. Pentru a putea participa la concurs, utilizatorul trebuie sa isi dezvaluie CNP-ul. Acest lucru ne este necesar pentru a limita si combate posibilitatile de fraudare a sistemului de inscriere. Pentru identificare, castigatorul va avea nevoie de un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.

3. MECANISMUL CONCURSULUI
Inscrierea la concurs presupune postarea unui numar cuprins intre 5 si 10 fotografii in topicul de concurs, data limita pentru inscrieri fiind 15.02.2013
Participantele trebuie sa indeplineasaca urmatoarele conditii:
1.
Sa aiba nunta in anul 2011, 2012 sau 2013.
2.
Sa posteze la topicul de concurs minimum 5 si maximum 10 fotografii personale, care sa le reprezinte in diverse ipostaze si care sa bifeze in mod obligatoriu urmatoarele criterii:
-
nu sunt purtatoare de drepturi de autor (in privinta imaginii) care sa impiedice difuzarea lor;
-
reprezinta participanta in:
- plan intreg
- plan apropiat
- portret cu zambet larg
- in cel putin 2 tinute diferite (de preferat rochie) care sa sublinieze silueta.
Fotografiile vor trece de preselectia juriului; nu toate vor fi selectate si premiate, ci doar cele considerate de juriu ca indeplinind criteriile necesare pentru acest lucru.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru nici un material insusit in mod ilegal de catre participanti.
3. Raspunde la intrebarea: Despre ce subiect/e v-ar placea sa cititi in urmatorul numar al revistei?

Participantii isi dau acordul, prin trimiterea materialelor la concurs, ca aceste materiale sa fie postate/ arhivate, cu titlu gratuit (fara nici un fel de obligatie din partea administratorilor site-ului www.miresici.ro) pe:
- site-ul www.miresici.ro (cat si pe alte site-uri);
-
pe orice alte canale media, daca organizatorii acestui concurs considera necesar acest lucru.
Trimitand un material, participantii sunt de acord cu termenii si conditiile din acest Regulament si se supun acestora, devenind singurii raspunzatori pentru continutul si tipul materialelor trimise. Participantul este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii la acest concurs.

4. CONDITII DE VALIDITATE
§ Identitatea specificata reprezentantilor Sanoma Hearst Romania prin e-mail sau prin inregistrarea pe site-ul www.miresici.rotrebuie sa coincida cu cea din bulentinul / cartea de identitate a castigatorilor.
§ Castigatorii vor fi contactati telefonic pentru verificarea intrunirii conditiilor de inscriere la concurs.
IMPORTANT! Numele tuturor miresicilor finaliste selectate pentru aparitia in urmatorul numar Miresici vor fi anuntate in forum. Castigatoarele vor fi desemnate in urma unui interviu realizat cu membrii juriului (format din echipa redactionala si fotograf), la sediul redactiei. Cheltuielile de deplasare pentru acest interviu indispensabil nu vor fi decontate. In cazul deplasarii castigatoarelor la Bucuresti pentru sedintele foto, trustul Sanoma Hearst Romania va deconta partial cheltuielile de transport. Revista Miresici isi rezerva dreptul de a selecta nuntile care vor aparea in paginile sale. Decizia finala si irevocabila apartine editorului.
Nu se percep comisioane sau taxe pentru nuntile prezentate in paginile revistei.
In cazul in care revista decide publicarea fotografiilor personale ale miresicilor, vom solicita fotografului permisiunea scrisa pentru a publica imaginile.


5.PREMIEREA
Juriul va desemna cateva finaliste care vor castiga dreptul de a aparea in urmatorul numar al Revistei Miresici.

Marea castigatoare desemnata de juriul Miresici.ro va beneficia de:
- un shooting profesional pentru coperta revistei Miresici.ro.
- un reportaj cover story despre pregatirea nuntii ei.
Celelalte castigatoare se vor regasi in paginile revistei.
Castigatoarele vor fi anuntate pina cel tirziu 30.06.2013.

In plus, cele 10 semi-finaliste selectate vor primi garantat o crema de fata Vichy Idealia 50 ml. Tipul de produs va fi acordat in urma tragerii la sorti. Nicio castigatoare nu poate solicita alt produs sau bani in schimbul acestuia. Valoarea totala a premiilor este 1050 lei.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate sa-si ridice premiile de la sediul SANOMA HEARST Romania (Str. Buzesti nr. 85, sector 1, Bucuresti), intre orele 10:00 – 17.00. Daca premiul nu este ridicat in termen de 30 zile calendaristice de la data la care castigatorul este anuntat prin telefon/email, premiul se anuleaza.
Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin intermediul Postei Romane/sau al unui curier de catre SANOMA HEARST Romania, la adresa confirmata telefonic.

SANOMA HEARST Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea angajatilor Postei Romane/sau al curierului si nici in cazul pierderii coletului la posta. Intarzierile cauzate de posta sau de forta majora (cutii postale inexistente, vandalizate, absenta castigatorului de la domiciliu si adrese transmise incomplet sau gresit) nu intra in responsabilitatea Organizatorului.


7. RESPONSABILITATE
Prin inscrierea la concurs, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
8. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant. Prin participarea la concurs, persoanele inscrise sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

9. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat de castigatori pentru veniturile obtinute de catre acestia, in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

10. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Participarea la concurs prezuma cunoasterea regulamentului si acordul expeditorului cu prevederile acestuia. Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001. Prin transmiterea datelor personale prin aplicatia concursului, participantii sunt de acord sa fie inclusi in baza de date a companiei Sanoma Hearst Romania SRL.
Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Sanoma Hearst Romania SRL, scriind pe adresa Strada Buzesti, nr. 85, sector 1, Bucuresti.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Sanoma Hearst Romania SRL.
La cererea participantilor, adresata in scris pe adresa Strada Buzesti, nr. 85, sector1, Bucuresti, organizatorul se obliga:
§ Sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
§ Sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
§ Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
La prima comunicare scrisa cu participantii la acest concurs, organizatorul le va aduce la cunostinta drepturile ce le revin conform legii 677/2001.

11. INTRERUPEREA CONCURSURILOR
Un concurs va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, decizie ce va fi anuntata public.

12. LITIGII
In cazul unor potentiale litigii aparute intre organizator si participantii la un concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul organizatorului.13. DIVERSE
Prin inscriere la concurs participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul general si/sau regulamentul propriu unui concurs si vor comunica imediat modificarile la adresa www.miresici.ro

§ Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la adresa [email protected].