Noi avem restaurant, DJ si formatie. Am inceput cautarile pentru fotograf. Am decis sa renuntam la video si sa investim mai mult intr-un fotograf foarte bune. Cautarile pentru biserica incep peste vreo luna.
Buna miresici,
Noi am rezervat restaurantul, formatia, fotografii si echipa video. Suntem in cautari pentru un cvartet la inceputul petrecerii. Vreo recomandare?
De asemenea ne-am apucat sa confectionam marturiile, lumanarile de la biserica si suporturile de card.
Va urez succes la pregatiri![]()
.
Buna celexa,
Marturiile sunt lumanarele personalizate cu numele nostru si data nuntii. Acum lucrez la ea ca prototip. Atasat e o poza cam cum arata acum in stadiul de model din lut. Dupa ce e gata o sa torn silicon peste ea si o sa fac matrita pentru ele. Inca nu e finalizata.O sa pun poze cu cu ea finala cand o sa fie gata. O sa confectionam si saculetii in care o sa le imbrac. Am cumparat organza visinie. Lumanarile de la biserica o sa fie sculptate.
O zi frumoasa.
Eu intampin dificultati in a gasi un fotograf care sa imi fie pe plac si sa nu ceara mai mult de 600-700euro.
Am primit oferte de 900 euro in conditiile in care vom face poze doar cu pregatirea mirilor, biserica, o mica sedinta cu mirii si petrecerea (fara cununia civila si fara datini/obiceiuri).
Voi ce buget ati alocat pentru poze? Stiu ca e un aspect foarte important dar preturile cerute mi se par absurde.