Buna fetelor!Noi mai avem aproape o luna pana la nunta, o luna si 3 zile.. intram in linie dreapta.Am cumparat pantofii de mireasa de la Veronesse, modelul e roz prafuit, clasic si f dragut. Au piele moale, aspect important pentru mine. Plus ca eu sunt mai dificila la pantofi, sunt f.lata. Desi am o rochie clasica, nu mi-am dorit o pereche de pantofi albi, nu imi plac deloc. Sunt bucuroasa cu alegerea mea. Asta e modelul, dar pe roz prafuit, in realitate arata mult mai bine decat pe site.http://www.veronesse.ro/pantofi-mire...onesse-788011O mare problema a fost voalul, nu am gasit nimic la magazinul de unde am cumparat rochia, imi doream un voal lung, cu dantela pe margine care sa fie cat trena rochiei sau chiar sa depaseasca. Intr-un final au rezolvat fetele cu croitoreasa, mi-au confectionat un voal de care sunt multumita si l-am inchiriat pentru 290 lei. Voalul din catalog pentru rochia mea era 16 mil....Buchetul imi doresc sa fie curgator, din lacramioare, iedera, trebuie sa vorbesc cu florista.Ma simt tare ciudat cand intru pe forum, inainte era activitate, acum nu mai vad pe nimeni sa posteze, nu stiu ce s-a intamplat
![]()