-
Miresici din Judetul Cluj
Buna!in 24 iunie anul acesta voi avea si eu nunta si sunt cam emotionata!sunt din Cluj si m-ar interesa sa stiu si eu una alta!daca e cineva din cluj....si ar vrea sa-si imparta emotiile si intrebarile cu cineva...eu sunt[icon:g1/]
-
Re: Mireasa din Cluj
SAL EU SUNT DIN CLUJ
CUM STAI CU PREGATIRILE?
EU SUNT TARE IN URMA DAR SPER SA MA REDRESEZ.
MARYDEE
-
Marydee, o sa ai nunta ca si mine, in 29iul.Eu sunt din Bistrita, dar tot ce mi-am luat pana acum a fost din Cj-rochie, jartiera, iar ce imi voi cumpara de acum incolo va fi tot din Cj.Am facut turul Clujului in cautarea rochiei potrivite, si am gasit-o.Tu ai deja rochia?Dar celelalte?
"I wish I could save time in a bottle "
-
Si eu sunt dic Cj si voi avea nunta pe 26 august.Deja mi-am luat rochia zilele astea de la targul de nunti-Casa de Cultura si sunt tare fericita ca am gasit-o.
Ar fi bine daca ne-am mobiliza noi clujencele cu sfaturi si idei.
Va astept!
-
Tweety_mem,am fost si eu la Cj la Targul de Nunti si mi-am gasit voalul.Dar tre sa mai trec prin oras pt celelalte accesorii.Mirelui nu i-am gasit costum,nu i-a fost bun.
mai mergem si mai cautam.Oare pe unde sa mai merg?Nu stii tu cumva?
"I wish I could save time in a bottle "
-
Nu prea stiu multe magazine cu costume.Eu am vazut ceva frumos la alb negru si nu f scump:8 mil.Mai sunt si la salonul Promesis de pe str Horea,spre gara.Acolo sunt f ieftine(de la 2 mil), dar nu mi-a placut nimic. Ma mai interesez si-ti spun.
-
Hi
Si eu sunt din Cluj si am nunta in 15 Iulie. Inca mai avem de lucru la pregatirti dar speram sa terminam la timp. Voi la ce coafor mergeti.
PS: Am ce am cu coaforul
-
mie imi place foarte tare salonul ELLE de pe strada Potaissa. ce zici? poti incerca
Etichete pentru acest subiect
Reguli de postare
- Nu poti adauga subiecte
- Nu poti adauga raspunsuri
- Nu poti adauga atasamente
- Nu poti edita mesajele
-
regulile forumului