Rezultate de la 1 la 1 din 1

Subiect: Regulament forum

 1. #1
  Inregistrat
  20.04.2006
  Mesaje
  743

  Post Regulament forum

  Reguli generale
  1. Pentru a posta in forum este obligatorie inregistrarea pe site. Un membru al forumului poate avea un singur utilizator. Daca nu se respecta acest lucru i se vor sterge conturile.
  2. La inscriere trebuie sa aveti o adresa de e-mail valida.
  3. Va sfatuim sa nu va alegeti userul care ar putea contine: nume, prenume sau alte date care pot duce la identificarea dvs.
  4. ID-urile deja alese nu se mai pot schimba. Exceptie fac cazurile in care deja a fost ales un ID care contine date personale.
  5. Inainte de a deschide un topic nou, verificati daca subiectul respectiv a mai fost discutat (folositi Cautarea din site). Daca deschideti un topic nou, dati-i un titlu cat mai sugestiv.
  6. Va rugam sa respectati structura forumului. Mesajele scrise pe forum trebuie sa fie on-topic. Nu se accepta la un subiect mesaje care prin continutul lor apartin altui subiect existent deja pe forum si nici mesajele cu urari sau complimente scrise in numar exagerat.
  7. Nu se accepta trimiterea de mesaje nesolicitate (spam) catre alti membri ai forumului.
  8. Administratorii/ moderatorii pot decide stergerea/editarea mesajelor care nu contin informatii ajutatoare referitoare la subiectul discutat sau pe cele care creeaza tensiune si dezacord, fara a fi nevoiti sa dea explicatii. De asemenea pot decide si "blocarea" userilor, iar deciziile luate nu pot fi influentate de membrii forumului.
  9. Intrebarile sau problemele in legatura cu deciziile luate de moderatori pe forum se transmit acestora numai prin PM. Nu se iau in considerare mesajele scrise pe site, acestea vor fi sterse.
  10. Pentru alte nelamuriri, probleme sau reclamatii la adresa forumului va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact si nu postand aceste probleme pe forum. In caz contrar acestea vor fi sterse.
  11. Toate prevederile acestui regulament se aplica si in cazul mesajelor private (PM-uri).
  12. Mesajele private pot fi vizualizate in cazuri speciale de catre administratorii site-ului si ele devin proprietatea miresici.ro.
  13. Mesajele scrise pe site si pozele postate devin proprietatea forumului Miresici.ro. Acestea nu pot fi sterse de pe forum la cererea utilizatorilor decat in situatii exceptionale si numai cu acordul prealabil al managerului comunitatii.
  14. In cazul in care publicati un articol sau poze, va rugam sa sa va asigurati ca aveti consimtamantul autorului. Este interzisa preluarea partiala sau integrala de pe alte forumuri a unor mesaje care nu va apartin.
  15. Este interzisa conectarea prin servere sparte/vulnerabile la forum. Miresici.ro isi rezerva dreptul de a bloca accesul de la asemenea servere.
  16. Miresici.ro este un forum privat. Ne rezervam dreptul de a selecta membrii si nu uitati ca pentru noi conteaza calitatea mesajelor si nu cantitatea.
  17. Mesajele care nu respecta acest regulament vor fi editate/sterse si pot duce la penalizari si blocarea contului.
  18. Miresici.ro nu este obligat sa dea explicatii in legatura cu deciziile luate de catre moderatori sau administratori.
  19. In momentul inregistrarii se considera ca ati citit regulamentul si ca sunteti de acord cu el. Regulamentul poate fi modificat de catre moderatori sau administratori fara a anunta acest lucru. Fiecare membru are obligatia sa intre periodic pentru a-l citi.

  Reguli de conduita
  1. Limba folosita pe acest forum este romana. Nu sunt permise mesajele scrise in alta limba, decat cu exceptia celor insotite de traducere sau de un rezumat in limba romana.
  2. Nu faceti abuz de scrierea cu majuscule, de limbajul tip "chat" (scrierea cu sh, tz, k sau alte prescurtări neuzuale).
  3. Nu faceti abuz de marimea fonturilor si de culorile folosite.
  4. Nu se admite folosirea de catre membri a unui limbaj vulgar, obscen sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul, nationalitatea, rasa etc. Nu se accepta sa fie jigniti sau atacati membrii forumului doar pentru ca nu impartasesc aceeasi parere.
  5. Nu sunt acceptate vendetele personale si barfa negativa la adresa altor utilizatori ai forumului. Certurile fara rost vor fi mutate in Recycle Bin.
  6. Pentru completarea/modificarea unui mesaj, folositi butonul EDIT, nu scrieti alt mesaj. Timpul disponibil pentru editarea unui mesaj este de 60 de minute
  7. Este interzisa editarea unui mesaj daca pentru acesta s-a primit deja avertizare/infractiune de la un moderator.
  8. Fiecare membru al forum-ului este responsabil de continutul mesajelor sale. In acest sens, nu ne asumam raspunderea privind opiniile dvs si nici nu raspundem de reclama negativa/pozitiva pe care o puteti face unei firme.
  9. Nu publicati numere de telefon, adrese de mail sau ID-uri de messenger in mesaje, ele vor fi sterse automat.

  Reclama pe forum
  1. Nu se admit in forum reclamele la propriile afaceri (site-uri, forum-uri sau firme) si nici nu se admite folosirea mesajelor private pentru a trimite spam. Blogurile personale sunt acceptate, atata timp cat nu reprezinta o afacere.
  2. Nu se admite folosirea mesajelor pe forum si a mesajelor private pentru promovarea serviciilor.
  3. Daca doriti sa va faceti publicitate, contactati-ne utilizand acest formular.
  4. Semnaturile nu trebuie sa contina reclame (bloguri, site-uri ale furnizorilor de produse si servicii, poze si filme cu watermark). In caz contrar, semnatura va fi stearsa.
  5. Nu se permite folosirea avatarurilor/imaginilor de profil care indica reclama la un anumit produs sau serviciu.
  6. Nu publicati link-uri catre site-uri concurente, ele vor fi automat sterse (inclusiv in PM).
  7. User-ii pot da o singura data informatii referitoare la anumite produse si firme, numai daca acestea se refera strict la subiectul respectiv si daca au fost cerute.
  8. Daca moderatorii si administratorii considera ca anumite mesaje contin reclama, pot posta un mesaj de atentionare sau pot sterge respectivul mesaj.
  9. Nu se admite inregistrarea pe forum cu un nume care sa reprezinte reclama la propriile produse, site-uri sau firme.
  10. Pentru userii care sunt furnizori, discutia despre serviciile proprii este interzisa (inclusiv daca se cer aceste informatii), chiar si cand mesajele nu contin reclama (de exemplu nu sunt permise exprimari de genul: "cand ma duc la nunti, intotdeauna iau un al doilea cameraman cu mine" sau "florile pe care le folosim noi la buchete niciodata nu sunt ofilite").
  11. Pe acest forum este interzisa solicitarea de servicii de la useri care sunt furnizori pentru nunta (inclusiv pe PM).
  12. Semnaturile, mesajele de pe forum si mesajele private nu trebuie sa contina linkuri catre concursuri de pe alte site-uri si solicitari de votare catre membrii miresici.ro.

  Bazar
  1. Sectiunea Bazar este dedicata exclusiv miresicilor. Persoanele care reprezinta firme sau afaceri private si isi promoveaza activitatile comerciale la Bazar vor fi automat restrictionate.
  2. Nu se accepta la Bazar - Tinute mire si mireasa si Accesorii pentru mire si mireasa decat articole de vestimentatie si accesorii pentru miri (nu pentru nasi, socri, domnisoare de onoare si tinute de cununie civila- acestea sunt tinute/accesorii de ocazie).
  3. Numai userii cu minim 30 de mesaje pe forum (la alte topicuri decat "Bazar") si cu o vechime pe forum de 1 luna pot deschide subiecte in rubrica "Bazar"; exceptie facand sectiunea Restaurante, unde nu este impusa conditia de vechime si rubrica de "Donatii", unde nu exista limitare in numarul minim de mesaje, vezi punct/articol 13.
  4. Nu se permite deschiderea de subiecte la bazar de catre membrii miresici.ro in numele altor persoane care nu sunt membri ai site-ului sau in numele utilizatorilor care nu indeplinesc conditiile pentru a deschide subiect la Bazar.
  5. Anunturile la rubrica "Bazar" se pot pune o singura data de fiecare utilizator. Limita maxima de anunturi deschise simultan este de 3 (trei).
  6. Numarul de articole puse in vanzare la Bazar de catre un utilizator nu trebuie sa depaseasca 3 (trei) articole/anunt. Utilizatorii care vand mai mult de 3 articole vor fi avertizati/penalizati, iar anunturile vor fi sterse.
  7. Se recomanda postarea pozelor obiectelor puse spre vanzare in rubrica "Bazar" si precizarea pretului si a caracteristicilor produsului (marime, culoare etc).
  8. Anunturile la rubrica Bazar vor fi afisate in subiecte inchise, discutiile putand fi continuate prin mesaje private.
  9. Cand nu mai este valabil anuntul va rugam sa apelati la RP pentru a anunta moderatorii sa inchida subiectul.
  10. Anuntul va fi afisat timp de 6 luni apoi va fi trimis in arhiva.
  11. Nu se accepta anunturile de vanzare/cumparare/cedare restaurant deschise pe alte topicuri ale forumului; acestea se pot posta doar la sectiunea "Bazar" de catre membrii care indeplinesc conditiile pentru acest lucru.
  12. Nu se accepta semnaturi care sa contina linkuri catre galerii foto cu produse oferite spre vanzare sau catre Albumul din galeria miresici.ro. In semnaturi se pot gasi doar linkuri catre un anunt de vanzare de la sectiunea "Bazar".
  13. Anunturile de inchiriere nu vor fi acceptate in rubrica Bazar. Acestea reprezinta o forma de afacere.
  14. Anunturile platite, de orice natura si in orice domeniu legat de nunti, pot aparea oriunde in site si sunt publicate exclusiv de echipa care administreaza site-ul Miresici.ro. Pentru relatii si detalii va rugam sa ne contactati prin email la adresa anunturi @ miresici.ro.
  15. Sectiunea Donatii: In aceasta sectiune se admit numai subiectele in care se doneaza articole necesare nuntii. Acestea vor fi afisate in subiecte inchise, discutiile putand fi continuate pe canale private: mesaj privat, e-mail, telefon. Cererile vor aparea mereu in fruntea listei de subiecte (vor fi facute permanente) pe o perioada de 3 luni, apoi vor fi arhivate.
  16. Sectiunea Anunturi umanitare: Anunturile umanitare reprezinta cereri de ajutor in cazuri grave, in care sanatatea si viata sunt puse in pericol. Acestea vor fi afisate in subiecte inchise, discutiile putand fi continuate pe canale private: mesaj privat, e-mail, telefon. Cererile vor aparea mereu in fruntea listei de subiecte (vor fi facute permanente) pe o perioada de 3 luni, apoi vor fi arhivate.

  NOTA: Sectiunile "Articole diverse" si "Bazar pentru mamici" au fost inchise din data de 01.07.2009.


  Nerespectarea acestui regulament se penalizeaza cu avertizare/infractiune, dupa caz, si poate duce la blocarea contului si adresei/clasei IP.
  Ultima editare de irina : 29.04.2013 23:29:22 Motiv: completare

Reguli de postare

 • Nu poti adauga subiecte
 • Nu poti adauga raspunsuri
 • Nu poti adauga atasamente
 • Nu poti edita mesajele
 •  
Miresici - cea mai mare comunitate de mirese din Romania


BURDA ROMANIA

Cel mai mare editor de reviste din Romania. Toate drepturile asupra site-ului www.femeia.ro apartin Burda Romania.

Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.femeia.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al Burda Romania.

Pirateria intelectuala se pedepseste conform legii.

About cookies | Termeni si conditii

PORTOFOLIU
Lifestyle Masculin
Men'sHealth.ro

Automoto
AMSOnline.ro

Travel
NatGeo.ro


Sanatate
SanatosiSaFim.ro


Join us