incearca sa te calmezi si o sa vezi ca o sa fie bine. eu cu o luna jum si tot nu eram disperata. erau parintii, dar noi nu.
si s-a rezolvat de la sine. i-am cunoscut din prieteni in prieteni!
nu anula nimic. timp de invitatii mai e, ca vin in 2 zile acasa. capul sus!
un sut in fund, un pas inainte!
eu m-as fi bagat, dar am dizertatia atunci. si automat si banii o sa intre la scoala!
si noi aveam si invitatiile tiparite. le-am dat asa si pe cele pentru nasi, am facut altele, cu numele lor. nu cred ca stiu ca am facut asa ceva, dar nici noi nu am adus vorba. dar cred ca si-au dat seama. ca stiam ca le aveam scoase. si ne-au ajuns 10 mil, asa ca, nu vroiam sa pierd banii degeaba.
Ultima editare de gia87 : 19.04.2011 20:06:11
Te inteleg perfect si eu am trecut prin acelasi lucru doar k eu aveam invitatiile deja facut. Se pare k pana la urma norocul mi-a suras cand credeam k trebuie sa renunt la tot. Important este sa nu iti pierzi speranta si poate vei avea noroc chiar de pe acest site. Mult noroc iti urez in gasirea nasilor si multa rabdare cu toate pregatirile pentru nunta![]()
buna seara !si eu caut nasi pt nunta care va avea loc in noiembrie!suntem din constanta,eu am 25 ani iar el 27 ani,si am zis sa incerc sa-mi kut nasi pe internet,dc nu ?!astept pareri !
Si eu caut nasi![]()
buna miresici,
Din pacate si noi am ajuns in postura asta...fara nasi doar cu o luna inainte de nunta.Ne-au anuntat acum 2 zile ca nu ne mai pot cununa...Am tot incercat sa cautam,dar din pacate nu am gasit.Nu avem nicio pretentie din partea nasilor,doar sa ne intelegem,sa fie un exemplu pentru noi si sa ne cunune din placere..nu din obligatie..asa cum s-ar fi intamplat in cazul celor care nu ne mai cununa....Sunt disprata deoarece mai sunt doar 3 saptamani pana la nunta..si nu stim ce sa facem.
![]()