Buna,Postat de Pisik06
poate ai mai zis pe forum, (dar eu sincer nu am mai vazut) unde faci tu petrecerea de nunta? La ce restaurant?
Buna,Postat de Pisik06
poate ai mai zis pe forum, (dar eu sincer nu am mai vazut) unde faci tu petrecerea de nunta? La ce restaurant?
Andrada, eu nu fac la un restaurant propriu zis, este o sala de conferinte si evenimemte in spatele complexului Parc, se numeste Infoturism, au o sala mare si frumoasa - www.infoturism-sa.ro; nuntile afara ies bestiale, au un cort demential, dar dinm pacate pt noi e prea frigPostat de andradap
si ce preturi au acolo? ma refer la inchirierea salii, meniul.
buna fetelor!
eu va zic din experienta proprie, lasati meniul cat mai bogat, la mine la nunta au fost persoane care nu manaca peste, nu mananca porc si at meniul se reduce la jumate... lasati cat mai multe feluri de mancare sa aibe omul de unde sa aleaga!
pupici, mam
Sunt de acord: cat mai multe feluri de mancare. Mie mi s-a intamplat sa plec de la o nunta lihnita de foame. Nu mi-a placut nimic. Noroc ca mancasem rosia si cascavalul de la aperitiv.Postat de mam
Fetelor eu l-am ales cu trei feluri de mancare,dar aperitivul este foarte bogat si imi pare imposibil sa plece cineva lihnit de foame numai pt ca nu am bagat si sarmalele care chiar sunt putin preferate vara cand e foarte cald!!!
Nunta 12 august Tarna Izabela/ Cassan Fabio
Muschiulet Montana 30gr
Prosciutto melone 30 gr+30 gr
Crochette din piept de pui 40gr
Frigaruie cu mozzarella si rosii cherry 40gr
Rosie umpluta cu salata de vinete
Rulada de cascaval 40 gr
Pastrama de rata pe salta de telina 40gr
Ardei cu branza feta
Regina blue pe mar 30gr
Salau la cuptor cu ierburi aromate 200gr
Legume sotte 150gr
Muschi de vita la gratar cu sos de piper verde 250gr
Cartofi cu rozmarin 150gr
Salata de varza 200gr
Cafea 1 buc
Soft drincks 1 l
Apa minerala/plata 1.5 l
Chifle 4 buc
Plus ceea ce am sa aduc eu tortul,fursecurile,saratele,superalcoolul,vinul si fructele.
Ce ziceti e ok????
E mai mult decat suficient, stai linistita. Ceva de acelasi gen avem si noi, doar ca noi am pastrat sarmalutele si am renuntat la peste (pentru ca nu toata lumea mananca peste) iar ca friptura avem mixed grill cu cartofi prajiti si salata de vara.
Eu o sa le dau invitatilor mei cate cafele vor vrea. Mie la nici o nunta nu mi-a ajuns.