fetelor pls help! am si eu nevoie de o croitoreasa buna in bucuresti sau un atelier de croitorie unde sa se miste repede...trebuie sa imi fac o rochita pana la sfarsitul lunii si sunt disperata...![]()
fetelor pls help! am si eu nevoie de o croitoreasa buna in bucuresti sau un atelier de croitorie unde sa se miste repede...trebuie sa imi fac o rochita pana la sfarsitul lunii si sunt disperata...![]()
buna daca te ajuta cu ceva raspunsul meu te pot trimite la casa de moda adelline care e langa magazinul Cocor si ori gasesti gata facuta (daca ti se potrivesc modelele de acolo)daca nu ...ti-o pot face destul de repede cred ca si in 2 saptamani poate fi gata.....doamna de acolo e super dragutza si te poate ajuta dar nu te duce sambata ca e foarte aglomerat parerea mea ori luni (eu atunci am fost ...la ora 10 ca atunci deschide....si nu era nimeni )bine eu m-am hotarat destul de repede am vazut si am comandat caci cea pe care am probat-o nu mi se potrivea corsetul.Succes .....in speranta ca te-am putut ajuta![]()
buna, cred ca am uitat sa specific ca am nevoie pt o rochie de seara nu de mireasa, rochia de mireasa o am deja dar am nevoie de o rochie de seara pt o nunta la care tocmai am fost invitata si care e la inceputul lui iulie, am fost prin magazine dar nu am gasit nimic care sa imi placa si am vazut intr-o revista un model frumos...de asta as avea nevoie de o croitoreasa buna, sa o poate realiza...
buna fetelor
va rog sa ma ajutati intr-o mare problema...am nevoie de o croitoreasa buna din Bucuresti care sa-mi faca o rochie de pe o poza
va rog sa ma ajutati....
va pup
Ce frumoase sant rochiile.
Ma alatur si eu cautarilor.
Vand rochita casa de moda Ioanin, cu trena, superba.
feteleor,croitoreasa mea are niste pb.......am nevoie de o croitoreasa dibace,care lucr frumos,ingrijit,ATENT,la preturi ok.............am nevoie pt retusuri,lucr obisnuite>> de scurtat o fusta,un pantalon,de largit ceva,de modificat una alta............
ps>> dc mai e si in zona obor,dristor,titan........sau pe aici ,ar fi minunat!!
Aputea sa iti dau email-ul unei croitorese, dar nu stiu cum lucreza, pt ca inca nu am cusut nimic la ea.
Vand rochita casa de moda Ioanin, cu trena, superba.