Stai linistita.La mine 1/3 a fost din Ardeal 1/3 din Oltenia si 1/3 din Moldova![]()
Stai linistita.La mine 1/3 a fost din Ardeal 1/3 din Oltenia si 1/3 din Moldova![]()
pai se impaca de la sine oaspetii...moldovenii mei n-au mai pomenit intampinare cu alcooluri - ei erau invatati cu dulceata si apa rece - da' le-a placut si-au mai cerut...mancarea cea mai buna (si multa) e in sibiu, se stie, deci toti vor fi incantati...iar la muzica...exista cd-uri cu tot felul de muzici, deci n-ar trebui sa ai probleme...oltenii se vor dezlantui in sarbe si hore si va iesi perfect totul.
Cred ca singurele probleme care ar putea aparea sunt la muzica populara, dar daca vorbesti cu dj-ul si ii explici cum sta treaba ar trebui sa se descurce si sa multumeasca pe toata lumea. O sa invete si ardelenii horele oltenesti si oltenii invartitele de pe la noi. Asa ca toata lumea va avea de castigat si va iesi totul bine. Chiar nu ai motive sa te stresezi pe tema asta![]()
Hola, Dana.
Offtopic,
Bine ai venit printre noi.![]()
Si eu sunt in Spania, si sunt nascuta in acelasi an ca si tine si la fel ca si tine incerc sa pregatesc nunta de departe.
Multa bafta la citit mesaje, o sa gasesti o gramada de informatii si daca ai vreo intrebare, nu ezita si apeleaza-ne.![]()
Nou venita.Buna tuturor fetelor.
spor la pregatiri si sper sa-ti gasesti rochita pe care ti-o doresti