valen,imi pare rau!!.......oamenii nu sar aproape niciodata!!.si ce ti s a intamplat e un lucru fff minor,crede ma!!!..........ce ai zice de un cutit in gat(sa simti lama lg jugulara) in plina zi,intr un tramvai din bucuresti??......cativa pumni,suturi??.si lumea s euita pe geam parca ploua cu euro!!..........se poate si mai rau.......bine ca n ai patit nimic nici tu nici petita!

........
cine e de vina?? sistemul ...cei care ar tb sa si faca treaba ,sa ne apere si de cele mia multe ori inchid ochii......oamenii nu s ebaga,ca oricum nu sunt protejati......cei ce merita pedepsiti oricum sunt liberi si le e frica de ei.......
acum in orice tara se fura asta e clar..oriunde in lume......e adevarat ca sunt si ff multi romani in afara care fura........eu nush cine a fost(un roman in treacat prin germania cu scopuri nobile...un neamt sua alta natie....)>> insa in germania,la munchen am ramas fara un rucsac.......noroc ca nu aveam laptopul in rucsac......ca avea un compartiment special pt el si acolo il tineam ,de obicei......si uite asa am ramas eu fara o droiae de lucruri utile la inceputul excursiei.....de la feon.....la aparat de ras..........fffffffff multe.pana la lucr marunte>>gen medicamente, periuta de dinti........ce nu a fost in geanta aia.....
asta e.......vei ramane marcata cateva zile.....mintea ta lucreaza si se gandeste cum e posibil asa ceva......insa asta e lumea in care traim......
alt exemplu>> masina ...apr zilnic o gasim lovita.......oameni idioti!!......o lovesc si pleaca.......mai nou in parcari platite....te duci si i intrebi,ca doar de ai da bani ..........si dau din umeri........si exemple pot continua la nesfarsit.....
nu te mai amari ca n are rost...n ai pt ce......