Exista un topic cu mancaruri preferate, si m-am gandit sa fac un topic cu mancaruri care nu ne plac.
De exemplu, mie nu-mi place ciorba de miel si ciorba de peste.........am gustat o data si nu mi-a placut.....
Exista un topic cu mancaruri preferate, si m-am gandit sa fac un topic cu mancaruri care nu ne plac.
De exemplu, mie nu-mi place ciorba de miel si ciorba de peste.........am gustat o data si nu mi-a placut.....
buna idee! mie nu imiplace carnea de miel, de vita, de rata, de gasca, de iepure, de vanat si alte chestii. nu mananc nicio mancare care contine vinete, dovlecei sau ciuperci! nu manac decat 3 feluri de peste dar deloc de apa dulce. nu imi place crema de zahar ars, placinta cu mere si cu branza dulce etc
sunt o gramada de chestii pe care nu le mananc dar pe masura ce mi le aduc aminte le scriu
nu mi place >> ciorba de burta,ciorba de peste,urzicile,spanacul,stevia,miel sau oaie......astea categoric NU....nu mi plac produsele cu capsuni(mai ale cremele)..si nici cele ce au la baza cacao multa(iarasi creme..)......si mai am si alte mofturi![]()
Ha, imi place subiectul asta. Nu suport:![]()
![]()
![]()
- ciorba de burta, ciorba de peste si alte balarii
- mancare de balarii gen urzici, spanac, stevie, loboda, etc
- ciulama de nici un fel
- orice carne cu grasime sau zgarci
- sorici
- fasole verde
- laptele fiert (de fapt mirosul)
Mai revin ca tb sa-mi aduc aminte![]()