Postat de
femina_popa
felicitari!!!
va fii o diferenta ca la fetitele mele; e foarte foarte frumos sa fie amandoua/amandoi micute/micuti si sa cresca practic impreuna, desi va fii greu cu doi copii asa apropiati, merita din plin!
daca asa iti doresti, sa opresti alaptatul, incearca si insista cate putin in fiecare zi, ca va accepta pana la urma paptele praf (eu tot cred ca mai bune sunt Topfer, Humana, Hipp decat Milupa care stiu ca e mai bogat in zahar.....), in fine, nu vreau sa te superi insa poate mai incerci si altceva;
la mine cea mica parca se intarca singura, papa fff bine ziua, nu mai vrea sa suga deloc ziua cam de o luna jumate si noaptea se trezeste de 2-3 ori dar trage de 2-3 ori si apoi adoarme, deci practic suptul principal e cel de seara dupa baie si cel de dininte sa adorm eu....imi pare rau pt ca vad ca mi-a scazut si lactatia f rau dar nu pot sa o opresc sa pape ziua asa mult, e absurd ca vad ca ii e f foame si nici sa vada titi....vrea mancare multa si care ajunge in stomac imediat, nu titi la care trebuie sa munceasca.