fetele help ANdrei nu mai vrea tzatzica sub nici o forma , iar pe mine ma dor sanii de mor , ii am umflatzi ce sa fac? exista vreo pastila ceva ? ca daca ma mulg imi vine laptic in continuare
Pastilele se numesc BROCRIPTIN se dau cu reteta numai, dar sunt foarte pacatoase, mie mi-a fost rau de la ele, insa m-au ajutat, au oprit lactatia. Pentru umflarea sinilor si durere frunze de varza sau daca ai de unde USTI DE LA BORS sunt sfinte. Adica taritele alea din bors. si stai cu ei strinsi. Eu am tras-o 3 saptamini.
Pai daca iei pastile cand se opreste lactatia? Cum adica ai tras trei saptamani??? Vreau si eu sa-l intarc si mie groaza. Pastilele ti le-a prescris medicul ginecolog? Rog mamicile care au intarcat bebei sa ne dea ceva sfaturi. Cum ati procedat? A fost greu? Cat dureaza procesul intarcarii? Va rooooog.
Chiar nu-mi vine sa cred. N-a intarcat nimeni pe aicea???????? Dar si cand om incepe nu ne mai terminam![]()
De vreo 2 sapt bubu al meu nu mai vrea tatica, precizez ca papam de o perioada numai dimineata si seara iar acum nu mai vroia cu nici un chip. Papa 5 -10 min si apoi nu mai vroia , daca ii dadeam lapte praf manca, dupa o sapt nu a mai vrut deloc. Acest fapt m-a pus pe ganduri asa ca am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv. Deci cred ca lapticul si-a schimbat gustul si nu ii mai place. Nu ma dor sanii si nu am luat nici pastile, laptic cred ca mai e. Vlad are aproape 10 luni.