Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Coafuri > 10 modele de coafuri de sezon

10 modele de coafuri de sezon

Coafurile nu sunt deloc sofisticate, ba chiar uşor neglijente, simplu de meşterit acasă. Onduleuri uşoare, bucle, împletituri în cozi-de-sirenă sau păr perfect drept, toate sunt la modă. Îţi prezentăm cele mai la modă pieptănături din acest sezon ca să-ţi asortezi coafura la starea de spirit.

Unduiri diafane
Câteva unduiri ca de ocean liniştit dau părului feminitate şi dinamism. Totul este natural, dar bine studiat. Cele mai bune produse: spumă modelatoare şi bigudiuri.
Accente umede
Este o variantă rapidă pentru un look de vară. Părul poate fi lipit de cap ca atunci când ieşim din apă, cu un finiş de gel sau uleios, protejându-ne astfel părul în zilele însorite, sau doar câteva şuviţe cu aspect umed şi rebel. Cele mai bune produse: gel şi ulei.
Coadă-de-ponei
Este o actualizare a banalei coafuri „Coadă-de-cal“. Părul se prinde la ceafă, de preferat cu un elastic sau un accesoriu lat sau chiar cu o şuviţă de păr înfăşurată peste elastic şi prinsă discret cu o agrafă. Părul este perfect drept pentru a păstra aspectul proaspăt, de primăvară. Se potriveşte părului tăiat drept. Cele mai bune produse: placa de păr, elasticul lat şi spray-ul pentru protecţie termică.
Perfect drept
Încă se poartă acest soi de perfecţiune, dar, dacă rămân şuviţe uşor rebele, nu-i nici o supărare. Întinde şuviţe foarte subţiri, pentru o formă fără cusur. Cele mai bune produse: placa de păr şi spray-ul pentru protecţie termică.
Împletituri neglijente
Fie că alegi o împletitură coroniţă, o împletitură clasică sau o coadă-de-sirenă, toate trebuie să aibă un numitor comun: să fie uşor neglijente, relaxate. Cele mai bune produse: puţin ulei.
Cu cărare pe o parte
Nu mai e la modă cărarea pe mijloc, în schimb e în top cea într-o parte, care avantajează mai multe fizionomii. Cele mai bune produse: un pieptăn şi puţin fixativ.
Bucle retro
Trebuia să fie şi ceva inspirat din anii ’70, o coafură ce aminteşte de a Dianei Ross. Este o pieptănătură extrem de feminină, jucăuşă şi în acelaşi timp elegantă. Cele mai bune produse: ondulatorul, spumă modelatoare şi fixativ.
Coc rapid
Părul este strâns la spate, pe mijlocul capului, rulat pe deget şi apoi răsucit în coc şi fixat cu agrafe. Pot rămâne  câteva şuviţe rebele. Cele mai bune produse: agrafe şi fixativ.
Bob franjurat
Bobul nu se demodează niciodată, dar cel în mare vogă acum nu mai are tăieturile acelea drepte, perfect geometrice, ci vârfurile sunt franjurate, filate, cu aspect rebel. Varianta cu breton este şi ea în top, însă restul părului trebuie foarte bine întins. Cele mai bune produse: placa de păr şi spray-ul pentru protecţie termică.
Accesorii cu stil
Bentiţe, agrafe, funde, flori, toate sunt la modă. Accesoriile aduc o notă aparte, sofisticată sau jucăuşă.

Comments

comments

Leave a Reply