Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 6 trucuri pentru o coafură de mireasă reușită

6 trucuri pentru o coafură de mireasă reușită

Rochia, machiajul și coafura atrag cel mai mult atenția invitațiilor, deci e de la sine înțeles de ce orice mireasă vrea ca acestea să fie perfecte. Pentru a avea o coafură cu adevărat reușită la nunta ta, urmează sfaturile noastre.

Rămâi fidelă stilului tău

Nu alege o coafură care să nu te reprezinte! Unele femei se chinuie să poarte stiluri care, deși nu le avantajează, respectă tradiția – aceasta e o mare greșeală! Optează pentru un model cu care să te simți confortabil și care ți se potrivește, chiar dacă este unul mai deosebit.

Nu face schimbări drastice înainte de nuntă

Poate că te-ar tenta să te tunzi total diferit sau să treci de la blond platinat la roșu aprins, dar nu e niciodată o idee bună să faci schimbări drastice chiar înainte de un eveniment important precum nunta. Doar vrei ca invitații să te recunoască, nu? În plus, ce faci dacă îți dai seama că nu îți stă bine?

Decide din timp ce vrei

E posibil ca prima coafură la care te-ai gândit să nu ți se potrivească atât de bine, deci ai nevoie de timp să încerci și altele. Caută modele pe Pinterest și prin reviste și explică clar ce îți dorești.

Potrivește coafura cu rochia

Coafura de mireasă trebuie să se combine perfect atât cu rochia, cât și cu accesoriul de păr – dacă alegi să porți unul. Rochiile clasice sunt completate perfect de o coafură în același stil, în timp ce rochiile nonconformiste vor arăta bizar în combinație cu o coafură tradițională.

Asigură-te că este o coafură confortabilă

Plimbă-te cu această coafură timp de câteva ore pentru a te asigura că nu te jenează în niciun fel. Ultimul lucru pe care ți-l vei dori în ziua nunții este să ai agrafe de păr care să te înțepe, stricându-ți tot cheful. De asemenea, mișcă-ți capul în toate direcțiile, ca sa verifici dacă totul rămâne la locul lui.

Evită coafurile prea pompoase

Părul nu trebuie să concureze cu chipul și rochia ta. N-ai vrea ca toate complimentele invitaților să se refere la cum îți stă părul, nu-i așa?

 

 

Sursă foto: iStock

Comments

comments

Leave a Reply