Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > Coafura > 3 coafuri rapide si la moda

3 coafuri rapide si la moda

Daca ai parul cret sau ondulat natural, asa cum il are Keira Knightley, coafura spiralata este foarte usor de realizat. Daca nu ai parul ondulat, va trebui sa depui putin mai mult efort, dar look-ul romantic pe care il obtii la final va merita.

  • Daca ai suvitele drepte, aplica un produs pentru ondulare pe parul ud si usuca-l in proportie de 75%, apoi lasa-l sa se usuce natural.
  • Ia suvite din fata, invarte-le pe deget si prinde-le in spate cu agrafe de par. Pentru a obtine cel mai bun look, foloseste 4 pana la 6 suvite de par. Nu iti prinde parul prea strans. Coafura trebuie sa aiba un aspect lejer, usor neglijent.
  • La final, aplica un spray fixativ usor, dar ai grija sa nu imbacsesti parul. Scopul este sa fixezi suvitele sa stea acolo unde trebuie, nu sa dai parului un aspect lipicios si rigid.

Coada inalta ca cea purtata deseori de Eva Mendes este versiunea sic a variantei clasice. In plus, este o coafura care merge la orice ocazie, de la iesirile cu prietenele la un cocktail, pana la cine romantice la lumina lumanarilor.

  • Prinde parul cu un elastic intr-o coada de cal, in varful capului. Asigurandu-te ca parul prins este neted, fara sa fie incurcat. Daca ai breton, lasa-l afara – te vei ocupa de el mai tarziu.

 

  • Poti alege sa ascunzi elasticul, acoperindu-l cu o suvita de par prinsa cu agrafa undeva sub coada, ca sa nu se vada. Daca folosesti o agrafa cu strasuri, poti sa o lasi la vedere pentru ca arata sic.

 

  • Daca ai breton mai lung, netezeste-l si da-l dupa ureche. Daca bretonul e mai scurt, poti sa-l prinzi cu agrafe sau sa-l lasi asa cum e, dar foloseste un spray fixativ ca sa-i dai stralucire.

Un coc lejer ca cel al lui Nicole Richie este perfect pentru un brunch sau poate scoate din anonimat o tinuta de birou. Cocul prins aparent neglijent la ceafa este potrivit pentru orice ocazie si simplu de realizat si este una dintre acele coafuri la moda in orice anotimp:

  • Prinde parul la spate intr-o coada la nivelul cefei.

 

  • Imparte coada in doua jumatati. Roteste fiecare jumatate in sensul ei opus, de jur imprejurul bazei cozii mari. Poti prinde capetele cozilor cu agrafe sau pur si simplu sa le fixezi sub elasticul cu care ai prins coada initiala.

 

  • Lasa suvitele de par care nu se fixeaza sa cada liber in fata sau in jurul cocului; coafura va capata astfel un aer relaxat. Daca vrei sa look mai boem, inainte sa prinzi parul in coada, impleteste cate o suvita subtire sau doua pe fiecare parte a capului, asa cum le poarta Nicole Richie.

SFAT: Evita sa-ti incarci parul cu fixativ sau cu alte produse de hairstyling.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus