Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 3 greseli de machiaj

3 greseli de machiaj

Un machiaj natural reusit inseamna sa nu aplici prea mult produs de infrumusetare, dar nici foarte putin. Iar contrastele au rolul lor, chiar daca nu insisti pe ele, asa cum faci in cazul machiajului de seara.

Prea mult rimel

Desi mascara e de neocolit cand vine vorba despre orice fel de machiaj, pentru cel de zi, aplica un singur strat de produs si evita pe cat posibil efectul de gene-picioare de paianjen, lipite si incarcate de tus: dupa ce te dai cu rimel, separa foarte bine genele cu un pieptan special.

Citeste si: 4 probleme, 4 machiaje!

Ruj foarte deschis

Buzele sunt, de felul lor, roz. Sa le ascunzi sub un lipstick bejnude nu va inspira naturalete, ci doar vei capata o imagine palida, in care nu se stie unde se termina gura si unde incepe pielea fetei. Cu un ruj foarte deschis, iti sade bine doar daca esti un pic bronzata.

Blush numai pe obraji

Cand te imbujorezi de frig sau de emotie, si se coloreaza nu numai obrajii, ci si barbia, varful nasului, fruntea si chiar lobii urechilor. De aceea, cand folosesti blush, pentru un finis ca de la natura, nu ignora aceste zone si atinge-le cu urme fine de fard rozaliu.

Citeste si: 10 trucuri ca sa arati mai frumoasa!

 

Comments

comments

Leave a Reply