Esti aici
Femeia.ro > Frumusete > 3 idei de makeup pentru toamna

3 idei de makeup pentru toamna

La sfârşitul verii începem să ne lăsăm pe o ureche când vine vorba de frumuseţe.

Am început vara în forţă – creme cu protecţie solară, culoare nouă de păr, manichiură şi pedichiură perfecte şi multă voie bună. Dar imediat ce soarele începe să nu mai aibă forţă şi ziua începe să se scurteze, ne simţim obosite şi nu mai acordăm aşa multă atenţie la detalii.

Nu trebuie să ne abandonăm.

Toamna a venit cu paşi rapizi şi odată cu ea un nou sezon în care trebuie să ne reinventăm. Nu avem de schimbat doar garderoba de vară cu cea de toamnă, va trebui să schimbăm şi look-ul nostru de vară cu unul în culori tomnatice, calde şi aurii.

Iată mai jos trei idei de makeup pentru când vom renunţa la pantalonii scurţi şi ne vom întoarce la blugii noştri skinny.
1.Buze în culoarea fructelor de pădure. Este sexy şi destlul de uşor de purtat ruj în culori îndrăzneţe. Buzele tale vor capta imediat atenţia.
2.Sprâncene naturale. Când ne pregătim de ieşit în oraş avem grijă mereu să ne aranjăm sprâncenele. Data viitoare când o faci încearcă să le periezi puţin în sus. Acest look sigur nu va da greş în această toamnă.
3.Ochi luminoşi. Pentru zi încearcă să creionezi doar genele de jos cu o nuanţă apropiata de culoarea pielii dar cu foarte puţin sclipici. Pentru seară foloseşte o nuanţă de bronz sau aur murdar.
Acum toamna nu ne va lua prin surpindere pentru că avem câteva idei despre cum să arătăm bine. Cu puţină imaginaţie vom reuşi să strălucim indiferent de anotimp.
Tu ce idei de makeup ai pentru această toamnă?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus