Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 3 tratamente SPA de cuplu

3 tratamente SPA de cuplu

Tot mai multe saloane de înfrumusețare și centre Spa oferă terapii de cuplu, și nu doar pentru masaj clasic, ci și pentru terapii de înfrumusețare. Știm și noi, bărbații sunt destul de reticenți la tratamentele cosmetice, însă e mai ușor să-l convingi să încercați împreună un ritual… înălțător (o idee inspirată și pentru reîncârcarea bateriilor după nuntă, dacă ați deci să amânați o vreme luna de miere), ca să mai alungați din tensiunea acumulată cu organizarea evenimentului și să lăsați totodată aspectul fizic în seama specialiștilor, pentru a arăta amândoi sublim la nuntă. Iată câteva propuneri!

Romeo și Julieta

Nu e doar numele unei povești clasice de dragoste, ci și al unui pachet complet pentru doi, la Eden Spa, dar și alte centre Spa, ce presupune o exfoliere totală – cu ciocolată, pentru tine, iar pentru el cu vin și struguri, împachetări pentru hidratarea intensă a pielii, aromoterapie și masaj relaxant – facial și corporal, vreme de două ore, în timp ce veți fi răsfățați cu ciocolată și șampanie.

Pietre fierbinți

Tu și iubitul tău sunteți amatori de senzații noi? Fă-i o surpriză înainte de nuntă și programează un masaj cu pietre calde pentru doi; efectul benefic al terapiei Heaven Stone Couple Massage (noi l-am încercat pe cel de la Orhideea Spa) este o experiență senzorială unică, practicată într-o cameră special amenajată cu un efect profund relaxant şi odihnitor. Veți primi șampanie și ciocolată, totul într-o atmosferă intimă și romantică, ca un „preview” pentru viața în cuplu… oficial.

Ritualuri all-in-one

Dacă îți dorești o experiență de neuitat pentru tine și iubitul tău, puteți încerca un pachet de terapii Spa ce cuprind mai multe momente; de exemplu, cele de la Premier Spa, includ ritual de întâmpinare, saună, dușuri emoționale, scrub-uri cu șampanie sau masaje senzoriale, etc., dar și răsfățul papilelor gustative cu prosecco și fructe. Tentant, nu?

Nu se lasă convins nicicum să calce într-un Spa? Prima dată e mai greu, dar după oricare din tratamentele de mai sus, noi credem c-o să te faci cu un partener fidel… de răsfăț!

Comments

comments

Lasă un răspuns