Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 5 trucuri pentru un bronz intens

5 trucuri pentru un bronz intens

Profiţi din plin de zilele petrecute la soare în concediu, dar, după ce obţii acel bronz de milioane, ai vrea ca nuanţa lui intensă să dureze cât mai mult timp. Nu e imposibil! Tot ce trebuie să faci este să ţii cont de câteva trucuri de frumuseţe. Sunt simple, dar de o eficienţă uimitoare!

Caroten pentru un bronz uniform

Pe lângă efectele antioxidante pe care le are carotenul (substanţa se regăseşte în fructe şi legume roşii, portocalii şi galbene), odată ajuns în organism este transformat în retinol (provitamina A). Această substanţă ajută la nunaţarea pielii, hrănind-o din interior. Vara poţi face o cură cu betacaroten şi vei fi surprinsă cât de mult îţi va ţine bronzul. În plus, suplimentele cu multicarotenoizi extraşi din surse organice stimulează imunitatea şi o ajută să lupte împotriva efectelor dăunătoare pe care le produce stresul sau poluarea. De asemenea, studiile arată că betacarotenul întăreşte sistemul cardiovascular.

NUTRILITE™ Multicaroten natural, Amway,  139,13 lei

multicaroten natural

Perle bronzante pentru ten

Machiajul de seară al tenului bronzat trebuie să încludă, pe lângă mascara şi ruj hidratant, o pudră care să conţină pigmenti multicolori (mixul lor oferă un look delicat de bronz seducător). Dacă vrei să obţii un look dramatic, atunci mascara ar trebui să ofere volum genelor. Optează pentru cele de bună calitate, care nu lipesc genele, se usucă uşor şi sunt rezistente la transfer. Evită rujurile stridente.

Perle bronzante Avon Glow, 25,99 lei

Perle bronzante Avon Glow, 25.99 lei

Hidratare după fiecare duş

Hidratarea este foarte importantă atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii bronzate. Aceasta menţine nuanţa şi previne exfolierea bronzului. Bazează-te întotdeauna pe formule care conţin ingrediente naturale. De pildă, un lapte de corp  bogat în colagen, aloe vera şi alantoină îngrijesc ţesutul graţie proprietăţilor calmante, cicatrizante, reepitelizante, antiiritante si antiinflamatorii.

Lapte de Corp cu Colagen Geraldina, de la Bruno Vassari oferit de Beauty One , 92,00 lei

lapte-de-corp-cu-colagen-previne-imbatranirea-pielii-geraldina

Aplică un ulei bronzant cu efect protector

Şi încă un pont pentru tine! Seara, după plajă, poţi aplica un ulei cu efect bronzant. Cele pe baza de extracte naturale sunt blânde cu pielea şi nu provoacă iritaţii. De exemplu, uleiul extras din gălbenele, în sinergie cu uleiul de măsline hidratează şi regenerează intens pielea. In plus, betacarotenul din gălbenele accelerează bronzarea naturală. Ce poţi să-ţi doreşti mai mult?

Ulei bronzant protector SPF 10 Gerovital, 20,16 lei

4601 GSUN Ulei bronzant pt plaja

Masaj cu ulei de cocos

Dacă alegi să te răsfeţi în vacanţă mergând la spa, atunci opteză pentru masaj de relaxare cu ulei de cocos. Este puternic nutritiv, însă proprietăţile sale calmante asupra sistemului nervos sunt cunoscute încă din cele mai îndepărtate timpuri. De asemenea, uleiul de cocos previne exfolierea pielii şi are un efect puternic reparator. Optează întotdeauna pentru cel presat la rece (metoda îi permite să-ţi păstreze toate calităţile holistice).

Ulei de cocos presat la rece Solaris, 10,06 lei

ulei-cocos-borcan-40ml-solaris-plant

Comments

comments

Lasă un răspuns